alarm

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dozbec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

alarm

Příspěvek od Dozbec »

Zdarvim chtel bych si da do A3 1999 alarm pokud mozno na stavajici dalkac nevite nekdo jakej nebo jak na to??
kevino
Aktivista

Re: alarm

Příspěvek od kevino »

Dozbec píše:Zdarvim chtel bych si da do A3 1999 alarm pokud mozno na stavajici dalkac nevite nekdo jakej nebo jak na to??
napriklad meta ma taky ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Cobra ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

Chlapi,a co když se mi na METĚ porouchal dalkáč?? Dají mi jenom dálkové ovládání nebo se to musí kompletně kuchat? Druhý ovladač nemám a jak jsem psal,ten první spadl přítelkyni do vody a i po výměně baterky nic!!! :? :?
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

radimes píše:Chlapi,a co když se mi na METĚ porouchal dalkáč?? Dají mi jenom dálkové ovládání nebo se to musí kompletně kuchat? Druhý ovladač nemám a jak jsem psal,ten první spadl přítelkyni do vody a i po výměně baterky nic!!! :? :?
ak nemas ziadny ovladac, musis poslat rj alarmu do zastupenia firmy meta pre CR. u nas na slovensku je to setech bratislava. mas k alarmu taku cervenu karticku ? ale dialkace su dost drahe mozno ta lacnejsie vyjde iny alarm. zalezi aky typ mety tam mas teraz. je to napsiane na rj alarmu mohol by so to sem napisat.
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

kevino píše:
radimes píše:Chlapi,a co když se mi na METĚ porouchal dalkáč?? Dají mi jenom dálkové ovládání nebo se to musí kompletně kuchat? Druhý ovladač nemám a jak jsem psal,ten první spadl přítelkyni do vody a i po výměně baterky nic!!! :? :?
ak nemas ziadny ovladac, musis poslat rj alarmu do zastupenia firmy meta pre CR. u nas na slovensku je to setech bratislava. mas k alarmu taku cervenu karticku ? ale dialkace su dost drahe mozno ta lacnejsie vyjde iny alarm. zalezi aky typ mety tam mas teraz. je to napsiane na rj alarmu mohol by so to sem napisat.
Tak jsem ji rozebral a kod Mety je S4322 LS/D

Tak nevím co z toho vyčteš....
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

radimes píše:
kevino píše:

a co si rozobral ? typ alarmu je nalepka na RJ alarmu (LOL)
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

kevino píše:
radimes píše:
kevino píše: ak nemas ziadny ovladac, musis poslat rj alarmu do zastupenia firmy meta pre CR. u nas na slovensku je to setech bratislava. mas k alarmu taku cervenu karticku ? ale dialkace su dost drahe mozno ta lacnejsie vyjde iny alarm. zalezi aky typ mety tam mas teraz. je to napsiane na rj alarmu mohol by so to sem napisat.

a co si rozobral ? typ alarmu je nalepka na RJ alarmu (LOL)

AHA!!! :roll:

Tak tedy na nálepce je 0726
27992356
TX

Tak teď už snad..... ;)
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

no to je vsechno hezky ale ja bych chtel aby fungoval s origo dalkovym ovladanim jestli je to mozne??
Petrik
Nováček

Příspěvek od Petrik »

Ja mam Jablotron s GPS a nemuzu si vynachvalit ;)
Skoda Superb Silver colour by Petris
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

já se vykoupal s dálkáčem Jablotron v moři, nemoh sem se dostat přes zaslepené zámky do auta, ale dostal (věděl jsem jak), až sem dojel do kempu, rozebral, čistou vodou a karáčkem na zuby vyčistil a fachčí dál :D
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Dozbec píše:no to je vsechno hezky ale ja bych chtel aby fungoval s origo dalkovym ovladanim jestli je to mozne??
ved sme ti pisali META alebo COBRA ;)
Rauch
Nováček

Příspěvek od Rauch »

Dozbec píše:no to je vsechno hezky ale ja bych chtel aby fungoval s origo dalkovym ovladanim jestli je to mozne??
no aj Jablotron....

http://e-shop.jablotron.sk/index.php?de ... odukty=265
VW Touareg 3.0TDi 176kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“