Výměna zámků a nakódování immo a dálkáčů ????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna zámků a nakódování immo a dálkáčů ????
Potrřebuji vyměnit klíče s dálkáčama za vystřelováky a mám komplet sadu nových klíčků i se zámkama a se sštítkem, ke starým štítek nemám. Newím jak naučit immo??? čím se dá vyčíst immo kód???
Jedná se o š. Fabia 2002 s o orogo dálkou na D.O. - ovladač v klíčku.
díky
díky
Umím to-Kopřivnice,nebo v pátek 16 Rohlenka.Když tak cosby@centrum.cz
-
- Nováček
Dělal jsem to teďna fabce,musíš být majitel vozu,vemeš papíry,občanku,zajedeš do škodovky,oni se spojí online s Mladou Boleslaví,po ověření,že auto není kradené,ti načtou kod,který si pak necháš naladit,nebo naladíš přes VAG.....Jinak už to kvůli krádežím nejde,je to jejich novinka.
Proto doporučuju štítky schovávat:) a pečlivě.

Proto doporučuju štítky schovávat:) a pečlivě.
Re: Výměna zámků a nakódování immo a dálkáčů ????
jestli chces, napis pres SZ, pomuzu tipattuning píše:Potrřebuji vyměnit klíče s dálkáčama za vystřelováky a mám komplet sadu nových klíčků i se zámkama a se sštítkem, ke starým štítek nemám. Newím jak naučit immo??? čím se dá vyčíst immo kód???
díky
Nissan Primera SW 1,9 DCi
v AUDI a VW ti uz davno PIN nepovedia lebo vsetko ide ON LINE takze kod nevidi ani clovek ktory koduje kluce. jedine VAG TACHO apod.kully píše:Bud si zajedte do servisu, kde by to meli rict. Nekde jsem slysel, ze snad i zadarmo, ale pri nejhorsim za nejaky poplatek ... Jinak se to da vycist napr. VAG TACHO kabelem ...