Felicia 1,9D provoz na RO, jezdí někdo s Lukasem?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Felicia 1,9D provoz na RO, jezdí někdo s Lukasem?
Dřív než se pustim do ev. výměny čerpadla za Bosch bych rád věděl jestli na to někdo jezdí? S Lukasem a předehřevem by to snad nemělo být tak rizikové? Lesek
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
Mám Lukáše v P405 a leju tam, co zrovna je... od klasiky přes směsnou (Unicorn), slunečnici, sóju, vyfrit... a cca 35tkm. Ve skříni mám další (v naftě), koupil jsem ho za 154kč včetně poštovného
na Aukru... a je super 
Víceméně léto = olej, zima = nafta.
Jo mám tam upravený předehřev z Tranzita (cca 500,-)

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
ještě jsem si tak na tebe vzpoměl že si koumák popřemýšlel o solventní naftě ta umí zvyšovat filtrovatelnost a zimnímu aditivu, jsou to nepatrné dávky ale co jsem tak přečetl tak to funguje a dá se prověřít za oknem v zimě v láhvi, já si to přesně nepamatuji ale pře třemi lety byla tuhá zima, měl jsem různé směsky i s RO ale vše bylo i při mínus 20 v tekutém stavu jedině čistý RO ten ztuhl na sádlo -7, RO jsem v zimě vyje skoro nic, vše byl esterifikát nebo směska a směska mi v zimě netáhla, jednou tomu přijdem nakloub milošSlavkov píše:Mám Lukáše v P405 a leju tam, co zrovna je... od klasiky přes směsnou (Unicorn), slunečnici, sóju, vyfrit... a cca 35tkm. Ve skříni mám další (v naftě), koupil jsem ho za 154kč včetně poštovnéhona Aukru... a je super
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Zdravim, prosím Tě Miloši ty to budeš vědět, jak rozebrat čerpadlo Lucas z Feldy? Dostalo se mi jedno za babku do ruky tak bych do něj rád mrknul... Z který strany a tak, stručnej návod. Díkes moc. Lešekslovacek.milos píše:dnes do mě vrtli v hospodě stím olejem tak jsem jim řekl že je to nesmysl, že zadřeš motor, olej na řízky přece nemůže pohánět motor to je blbost a všichni souhlasili jen jeden v klidu popíjel o tom vím že krmí tatru odformovacím olejem a tou ušetřenou naftou lagunu miloš
-
- Aktivista
lesek píše:Zdravim, prosím Tě Miloši ty to budeš vědět, jak rozebrat čerpadlo Lucas z Feldy? Dostalo se mi jedno za babku do ruky tak bych do něj rád mrknul... Z který strany a tak, stručnej návod. Díkes moc. Lešekslovacek.milos píše:dnes do mě vrtli v hospodě stím olejem tak jsem jim řekl že je to nesmysl, že zadřeš motor, olej na řízky přece nemůže pohánět motor to je blbost a všichni souhlasili jen jeden v klidu popíjel o tom vím že krmí tatru odformovacím olejem a tou ušetřenou naftou lagunu miloš
rozebereš ho ve směru od hlavy a nahoře je dekl, no pokud se chceš do něj mrknout jakože co tam jsou za hejbkátka tak to jo, ale pokud si ho chceš nechat jakože funkční tak to nedělej dám ti adresu na čerpadláře miloš
tak jo, hoď to sem... díky Lešekslovacek.milos píše:lesek píše:Zdravim, prosím Tě Miloši ty to budeš vědět, jak rozebrat čerpadlo Lucas z Feldy? Dostalo se mi jedno za babku do ruky tak bych do něj rád mrknul... Z který strany a tak, stručnej návod. Díkes moc. Lešekslovacek.milos píše:dnes do mě vrtli v hospodě stím olejem tak jsem jim řekl že je to nesmysl, že zadřeš motor, olej na řízky přece nemůže pohánět motor to je blbost a všichni souhlasili jen jeden v klidu popíjel o tom vím že krmí tatru odformovacím olejem a tou ušetřenou naftou lagunu miloš
rozebereš ho ve směru od hlavy a nahoře je dekl, no pokud se chceš do něj mrknout jakože co tam jsou za hejbkátka tak to jo, ale pokud si ho chceš nechat jakože funkční tak to nedělej dám ti adresu na čerpadláře miloš
-
- Aktivista
na SZ dělá za malý peníz a má toho moc tak reklamu nepotřebuje milošlesek píše:tak jo, hoď to sem... díky Lešekslovacek.milos píše:lesek píše: Zdravim, prosím Tě Miloši ty to budeš vědět, jak rozebrat čerpadlo Lucas z Feldy? Dostalo se mi jedno za babku do ruky tak bych do něj rád mrknul... Z který strany a tak, stručnej návod. Díkes moc. Lešek
tak mi to pošli, dohodnu se sním. Díky. Lešekslovacek.milos píše:na SZ dělá za malý peníz a má toho moc tak reklamu nepotřebuje milošlesek píše:tak jo, hoď to sem... díky Lešekslovacek.milos píše: