Navi DX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Navi DX
Dnes jsem si dal do Sharanu r.v. 2002 velkou navi a ukazuje to špatně. nebo spíše ani neukazuje. Gala je tam zapojena a při načtení supervagem píše závadu že není připojeno ABS. Myslel jsem, že stačí zapojení Gala a asi nestačí. Ve starším Sharanu, ze kterého jsem si ji přendal normálně jede, ale tam byla dána už z výroby a je tam připojen i ten konektor k navi. Nevím si už rady co tam ještě dodělat. Nebo zeptám se takto. Dá se to zapojit tak, aby to jelo přesně a bez zpoždění jak to jede v autě ve kterém to bylo zapojeno už z výroby?
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
nesmysl pro DX navi staci tohle jak uz bylo napsanogsmboss píše:TMC- Trafic mesage control...Je to primac pre dopravne spravy z radia pre navi... ktory aj obsahuje lajicky povedane prevodnik BOSCH CAN z navi na VAG CAN pre budik... aby ti fungoval maxidot....
8,9,10 - 30,31,32
prvni jsou piny v navi tusim ze zelena kosticka, druhy je stekr v budikach
ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli bys mi to taky nemohl poslat na mail třeba,jak to zapojit z gala do 26ti polového...?děkuji lv8@seznam.czP píše:Z Galy to musiš překlemovat na 26 polový konektor co je v zadu na navi....5-18