Past B5 okna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Past B5 okna
Mam taky problem nejdu spustat okna ani dvihat v radiacej jednotke po stlacene gombiku cvakne rele ale hnet vypne ako keby bol motor okna uplne spusteny alebo vytiahnuter vag ukazuje chybny moto ,motor som skusal na kratko
a ide ako ma.(znicoho nic to prestalo ist aj na spolujazdcovej strane aj vodicovej )
a ide ako ma.(znicoho nic to prestalo ist aj na spolujazdcovej strane aj vodicovej )
Naposledy upravil(a) Beck5 dne 30 kvě 2008, 18:28, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 (8V) 2.0 TDi 110 kW, DSG
odpoj na chvilku baterku nech všechno umřít a pak to zkus znova nic víc mě nenapadá 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- automacher
- Aktivista
Jo, přesně jek píše Jirass. Měl jsem ten sám problém u octya bylo tou elektronikou v ovladacím pultu na řidičových dveřích. Bylo to dost masný, ale výměna pomohla.Jirass píše:Měl jsem to samý, jen cvakaly mikrospínače. Odešla elektronika co je v madlu u řidiče. Vyměnil jsem celý to ovládání a zase vše funguje. Zkus si to od někoho vypůjčit.
B5 V6 syncro
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
mozna ani nemusi byt odhnity, ale obcas tam zatece par kapek a na pinech se vytvori takovy bily povlak = nechodi signal a pak to muze jenom cvakat a nebo delat jinou neplechuautomacher píše:A ked si mal odpojeny konektor od motorčeka pozrel si sa či su všetky piny OK ? Zviknu odhnivať na motorčeku.

• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
• Passat 3C: rady pri koupi
• Passat 3C: rady pri koupi