SuperVag
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: SuperVag
Na Supervag potrebujes jiny kabel a stoji o dost vic Kacek.Falko píše:zdravim potreboval bych poradit jaky kabel je treba na tento soft kde koupit a zakolik diky mam OBD II kabel Fast KKL - USB a nemaka to
BTW nejsi ten isty falko co je na ebcz ?
-
Falko
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jsem noMireck píše:Na Supervag potrebujes jiny kabel a stoji o dost vic Kacek.Falko píše:zdravim potreboval bych poradit jaky kabel je treba na tento soft kde koupit a zakolik diky mam OBD II kabel Fast KKL - USB a nemaka to
BTW nejsi ten isty falko co je na ebcz ?
Tak nazdar kamaradeFalko píše:jsem noMireck píše:Na Supervag potrebujes jiny kabel a stoji o dost vic Kacek.Falko píše:zdravim potreboval bych poradit jaky kabel je treba na tento soft kde koupit a zakolik diky mam OBD II kabel Fast KKL - USB a nemaka to
BTW nejsi ten isty falko co je na ebcz ?a co stoji ten kabel cca
Ten kabel je jenom original zadnej klon nesezenes a cennik si koukni na strance co sem hodil cosby.
na tejto stranke maju Super Vag-com a to je nieco ine nez Supervag.mikis píše:třeba tady :www.motordiag.cz
-
Falko
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zdarec kamo koukam jak je internet malejMireck píše:Tak nazdar kamaradeFalko píše:jsem noMireck píše: Na Supervag potrebujes jiny kabel a stoji o dost vic Kacek.
BTW nejsi ten isty falko co je na ebcz ?a co stoji ten kabel cca
![]()
Ten kabel je jenom original zadnej klon nesezenes a cennik si koukni na strance co sem hodil cosby.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nehlede , ze se to uz nejmenuje supervag , ale comfort vw ..............Mireck píše:na tejto stranke maju Super Vag-com a to je nieco ine nez Supervag.mikis píše:třeba tady :www.motordiag.cz

- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista