Blikající LED parkovačky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Blikající LED parkovačky
Zdravím, už jsem se díval na netu a různě hledal, ale nepodařilo se mi najíti co bych potřeboval. Věc se má takto, koupil jsem ledkové parkovačky a v domění, že je během 20 minut vymění za stávající žárovky se přihodilo to, že když jsem je dal do auta, tak po zapnutí blikají a nesvítí..když jsem měl A3, tak to nedělalo..jo, ještě je tam NEoriginální automatický rozsvit světel - který musím sundat, protože zrovna tento je úplně na ho*no, tak prosím poraďte..čím to může být..díky moc..
Re: Blikající LED parkovačky
Cagan píše:Zdravím, už jsem se díval na netu a různě hledal, ale nepodařilo se mi najíti co bych potřeboval. Věc se má takto, koupil jsem ledkové parkovačky a v domění, že je během 20 minut vymění za stávající žárovky se přihodilo to, že když jsem je dal do auta, tak po zapnutí blikají a nesvítí..když jsem měl A3, tak to nedělalo..jo, ještě je tam NEoriginální automatický rozsvit světel - který musím sundat, protože zrovna tento je úplně na ho*no, tak prosím poraďte..čím to může být..díky moc..
Koupil jsi zajisté ledky přímo na 12V ....a nejsou náhodou samoblikající...??!!
Druhá možnost je , že konstrukční zapojení samorozvěcení chce malý odpor (žárovky)...!!???
Jen dohady-musel bych to změřit....!!!
Pssat Variant Comfortline 2004,1.9 TDi PD 96kW ,AWX (chip+EGR off)
...právě , že jsem se s takovým problémem už setkal...!Cagan píše:jj..jsou to ledky koupeny z autodoplnky.cz a jsou primo do auta..no, je mozne, ze je to jak rikas - konstrukcne nepripustne prave pro ty ledky..
Mimochodem , jaký fígl používáš na vyndavání těch žárovek.Tam to není šikovně vyřešeno - strašně blbý přístup.....
Naposledy upravil(a) vildap dne 15 čer 2008, 16:25, celkem upraveno 1 x.
kamos mel ten samej problem v bmw a bylo to tim, ze to auto ma diagnostiku prasklejch zarovek a pravidelne je testuje kratkym impulsem, kterej normalni zarovku nerozsviti, ale ledku jo.
resil to paralelne pripojenyma kondikama, ktery ten impuls pozerou, nevim ale jestli to bylo posledni ladeni nez to opravdu fungovalo ..
tomik.
resil to paralelne pripojenyma kondikama, ktery ten impuls pozerou, nevim ale jestli to bylo posledni ladeni nez to opravdu fungovalo ..
tomik.
Ano, taky to může dělat.....!!!!!tomik píše:kamos mel ten samej problem v bmw a bylo to tim, ze to auto ma diagnostiku prasklejch zarovek a pravidelne je testuje kratkym impulsem, kterej normalni zarovku nerozsviti, ale ledku jo.
tomik.
No, většinou si zlomím zápěstí a pak to jde dobře..vildap píše:...právě , že jsem se s takovým problémem už setkal...!Cagan píše:jj..jsou to ledky koupeny z autodoplnky.cz a jsou primo do auta..no, je mozne, ze je to jak rikas - konstrukcne nepripustne prave pro ty ledky..
Mimochodem , jaký fígl používáš na vyndavání těch žárovek.Tam to není šikovně vyřešeno - strašně blbý přístup.....

aha a pak stale fungovala ta kontrola zarovek nebo se tim nejak vysadila? ja elektrice moc nerozumim..tomik píše:kamos mel ten samej problem v bmw a bylo to tim, ze to auto ma diagnostiku prasklejch zarovek a pravidelne je testuje kratkym impulsem, kterej normalni zarovku nerozsviti, ale ledku jo.
tomik.
Naposledy upravil(a) Cagan dne 15 čer 2008, 17:37, celkem upraveno 2 x.
za blikání můžou vesměs xenony při startovací špičče kopnou do kostry a to ledky nesnesou a umíraj dej tam pořádný žárovky 5w a máš po problémech 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tak asi ti super bludičky pochcípali....dej 5W celoskla a máš klid od blikání a policajtů co neví čím už prudit 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jak to myslis s tema bludickama? takze treba tyhle: http://vyrobce.svet-nakupu.cz/parkovaci ... /dp-61390/Ladas píše:tak asi ti super bludičky pochcípali....dej 5W celoskla a máš klid od blikání a policajtů co neví čím už prudit