Galletto a Visty dotaz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Galletto a Visty dotaz
mam dotaz maka galetto 1250 ve vistach dik za rady 

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to makat,ale vyzkoušený to nemám.Já používám XP.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To chceš říct že jsi za něj dal 60tis.Kč?To snad ani není možné,já ho mám za 8tis.Kč/už jsem s tim čipnul pár aut/ a už je zaplacnej umí to celkem dost aut bez větších problémů.Samozřejmě nové jednotky EDC16 to umí jen některé Bosche.Jinak je to vcelku zdařilý prográmek na flashing.MilosH píše:Zaplatil jsem si za origo, za tu 60ku, ale ještě to nemám ošahaný

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
na nektere spesl new notebooky dodavane standardne s Windows Vista neexistuji ovladace pro Windows XP , mozna bych si neco nastudoval o moznostech "virtualizace" 

• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
• Passat 3C: rady pri koupi
• Passat 3C: rady pri koupi
tak to uz prave zkousim akorat se bojim aby na mne nevyskocilo okno ze je problem a celej program pri flashovani spad jednou kdysi se mne to stalo a prisla na radu rucni praceteekey píše:na nektere spesl new notebooky dodavane standardne s Windows Vista neexistuji ovladace pro Windows XP , mozna bych si neco nastudoval o moznostech "virtualizace"

EOBD Galletto 1260
A co pouzit Galletto 1260? Je to nova verzia, ktora zvlada EDC16, EDC15, MEx.x ,DELCO a mnoho dalsich s OBD2 alebo EOBD.
Re: EOBD Galletto 1260
a ty mas info ze chodi pod vistamaAT5 píše:A co pouzit Galletto 1260? Je to nova verzia, ktora zvlada EDC16, EDC15, MEx.x ,DELCO a mnoho dalsich s OBD2 alebo EOBD.

Re: EOBD Galletto 1260
Ano, ma to chodit pod Vistou. Je to aj logicke, pretoze novy produkt sa zasadne uvolnuje aj s podporou na aktualny OS. Vista je tu uz nejaky ten piatok, dokonca aj s SP1.pepik píše:a ty mas info ze chodi pod vistamaAT5 píše:A co pouzit Galletto 1260? Je to nova verzia, ktora zvlada EDC16, EDC15, MEx.x ,DELCO a mnoho dalsich s OBD2 alebo EOBD.