rada nad život

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pat-izon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

rada nad život

Příspěvek od Pat-izon »

Hele přišel zamnou kamoš že si našel práci asi 13km daleko po okresce a sdělil mi že tam bude dojiždět tim co jsi chce koupit Malucha neni něco rozumějšiho malyho kvalitnějšiho spolehlivějšiho a hlavně novějšiho kolem 20tis než tenhle Pšoneček??? rv 87 cena 13000kč - HRŮZA!!!
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Za podobné peníze bych si koupil G2. S Golfem se nedá srovnávat fiat uno, tipo,panda,...... a maluch už vůbec né. (noteeth)
Bugs.Bunny
Aktivista

Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Bugs.Bunny píše:Tohle by měl vidět:
http://zpravy.idnes.cz/manzele-zemreli- ... _krimi_jba
jenže tay jde oto že to je na dopravu do zaměstnání a zpět 25km pět dní v týdnu musi to byt motor do oběmu 1,0(kvuli pojistce) s malou spotřebou a novější 90 a vic vykonostně srovnatelný nebo podobný maluchu ne golfy a podobny krámy ty jsou upně někde jinde... nechce si to rozmluvit a takovy totky znám i daleko horši... jde mi jen oto mu udělat vyběr malych aut . podminkou je pojistka a spotřeba do 5 litru on jinak má auto renolta safrana ale na ježděni do práce to neni dobry auto...
Bugs.Bunny
Aktivista

Tak to potom nějak nechápu. Radši bych připlatil na pojistce než jezdit maluchem.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

Bugs.Bunny píše:Tak to potom nějak nechápu. Radši bych připlatil na pojistce než jezdit maluchem.

na zivotni pojistce pokud bude jezdit maluchem
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Peete píše:
Bugs.Bunny píše:Tak to potom nějak nechápu. Radši bych připlatil na pojistce než jezdit maluchem.

to máš recht chci mu malucha rozmluvit ale nejde to
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

tady jde oto mu ukázat že existujou i jiny maly auta ktery sou novějši než maluch a aspoň otrochu vic bezpečnějši se stejnou spotřebou. Mně by bylo vyloženě lito vyhodit 13 papiru za malucha já bych připlatil a koupil něco třeba dotaženyho ale aby to auto bylo samo osobě spolehlivy a ne co jizda to závada (přehánim) prostě něco malyho menši jak golf s malyma provoznima nákladama
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Peete píše:

už mi chybi na Matizu nasadit jen náraznik (rofl)
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.
Ta první je masakr, ale pašík je taky dost zřízenej, do toho Fiátka musel nakouřit alespoň v kilu a takovou ránu z boku těžko rozdýcháte i s hlavovým pytlem.

Ta druhá nehoda je s náklaďákem, a z kterého auta by jste si tipli, že vylezete bez zranění?
Z většiny aut na našich silnicích těžko.

Takže odkazy na Fiaty jsou v tomto případě trochu zavádějící, nicméně ano, do Malucha bych já taky nevlezl ani kdybych ho dostal zadarmo.
Golf I, nebo nějaký veterán z řady Peugeot 205 jsou jistě mnohem lepší.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

kamos kupoval na vrakoviste Accorda, posledni model, zezadu od nakladaku a natlacil ho do nakladaku pred sebou, zbyl z toho akorat motor a prevodovka a pak par plastu. Ridic i spolujezdec z toho vylezli bez zraneni. Je to proste o stesti...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Bugs.Bunny
Aktivista

Richi píše:Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.
Ta první je masakr, ale pašík je taky dost zřízenej, do toho Fiátka musel nakouřit alespoň v kilu a takovou ránu z boku těžko rozdýcháte i s hlavovým pytlem.

Ta druhá nehoda je s náklaďákem, a z kterého auta by jste si tipli, že vylezete bez zranění?

Takže odkazy na Fiaty jsou v tomto případě trochu zavádějící, nicméně ano, do Malucha bych já taky nevlezl ani kdybych ho dostal zadarmo.
Možná máš pravdu, ale já mám v Passatu určo větší šance na přežití a nebojím se maluchů. (noteeth)
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Richi píše:Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.

ten druhej fiátek se pohádal s Lizkou takže je jasny co to udělá a do křižku bych se s Liánou nepouštěl snad ani s tankem sou to cupky odolny ktery by měly byt dávno ve šrotu...
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co felda
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“