rada nad život
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rada nad život
Hele přišel zamnou kamoš že si našel práci asi 13km daleko po okresce a sdělil mi že tam bude dojiždět tim co jsi chce koupit Malucha neni něco rozumějšiho malyho kvalitnějšiho spolehlivějšiho a hlavně novějšiho kolem 20tis než tenhle Pšoneček??? rv 87 cena 13000kč - HRŮZA!!!
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tohle by měl vidět:
http://zpravy.idnes.cz/manzele-zemreli- ... _krimi_jba
jenže tay jde oto že to je na dopravu do zaměstnání a zpět 25km pět dní v týdnu musi to byt motor do oběmu 1,0(kvuli pojistce) s malou spotřebou a novější 90 a vic vykonostně srovnatelný nebo podobný maluchu ne golfy a podobny krámy ty jsou upně někde jinde... nechce si to rozmluvit a takovy totky znám i daleko horši... jde mi jen oto mu udělat vyběr malych aut . podminkou je pojistka a spotřeba do 5 litru on jinak má auto renolta safrana ale na ježděni do práce to neni dobry auto...Bugs.Bunny píše:Tohle by měl vidět:
- Bugs.Bunny
- Aktivista
tady jde oto mu ukázat že existujou i jiny maly auta ktery sou novějši než maluch a aspoň otrochu vic bezpečnějši se stejnou spotřebou. Mně by bylo vyloženě lito vyhodit 13 papiru za malucha já bych připlatil a koupil něco třeba dotaženyho ale aby to auto bylo samo osobě spolehlivy a ne co jizda to závada (přehánim) prostě něco malyho menši jak golf s malyma provoznima nákladamaBugs.Bunny píše:Tak to potom nějak nechápu. Radši bych připlatil na pojistce než jezdit maluchem.
Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.
Ta první je masakr, ale pašík je taky dost zřízenej, do toho Fiátka musel nakouřit alespoň v kilu a takovou ránu z boku těžko rozdýcháte i s hlavovým pytlem.
Ta druhá nehoda je s náklaďákem, a z kterého auta by jste si tipli, že vylezete bez zranění?
Z většiny aut na našich silnicích těžko.
Takže odkazy na Fiaty jsou v tomto případě trochu zavádějící, nicméně ano, do Malucha bych já taky nevlezl ani kdybych ho dostal zadarmo.
Golf I, nebo nějaký veterán z řady Peugeot 205 jsou jistě mnohem lepší.
Ta první je masakr, ale pašík je taky dost zřízenej, do toho Fiátka musel nakouřit alespoň v kilu a takovou ránu z boku těžko rozdýcháte i s hlavovým pytlem.
Ta druhá nehoda je s náklaďákem, a z kterého auta by jste si tipli, že vylezete bez zranění?
Takže odkazy na Fiaty jsou v tomto případě trochu zavádějící, nicméně ano, do Malucha bych já taky nevlezl ani kdybych ho dostal zadarmo.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Možná máš pravdu, ale já mám v Passatu určo větší šance na přežití a nebojím se maluchů.Richi píše:Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.

ten druhej fiátek se pohádal s Lizkou takže je jasny co to udělá a do křižku bych se s Liánou nepouštěl snad ani s tankem sou to cupky odolny ktery by měly byt dávno ve šrotu...Richi píše:Dáváte odkazy na nehody, které by jste nepřežili ani v Golfu a možná ani v BMW.
tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co felda