17964 regulace plníciho tlaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
17964 regulace plníciho tlaku
17964 regulace plníciho tlaku - mez regulace nedosažena jedná sa o Passat 5,5 1,9 TDI PD 96 KW vo VISE to píše ako príčinu v N75 problém je v tom, že pri plynulej jazde okolo 2200 ot to padne do núdzového režimu. Lopatky sú prečistené, myslíte si, že je to tým Solenoidom N75? Vopred dík za rady.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnes som sa tomu venoval znova a zase bez úspechu vymenil som N 75, Vymenil som všetky hadičky, prečistil turbo, odpojil EGR, vymenil čidlo tlaku, vyčistil váhu vzduchu, popozeral všetky hadice, skontroloval plechovku a to auto padlo po minute udržiávania 110 Km rýchlosti zas padlo do núdzového režimu a ja som zas konštatoval závada neodstránená. S týmto problémom sa už najazdilo 100 000km a závada sa ani nezvyšuje proste je taká ako pred 100 000Km. Nemôže to byť vlivom zlého čip tuningu poprípade nevedel by mi niekto upraviť výpis z jednotky tak aby to nepadalo do toho núdzového ? Neviem si rady a volám HELP.
preto mám 911 Turbo

Tenhle problém mám na T4 taky, najel jsem s tím od servisu k servisu přez 35.000km a nikdo mi ještě nedokázal dát uspokojivou odpověď.Karl píše:Dík skúsim ho vymeniť.
Vyměnil jsem už snad úplně všechno a pořád stejný.
Už jsem z toho zoufalej a nevím, do čeho mám praštit,
Kdyby jsi náhodou na něco narazil,tak dej prosím vědět.
Jirka
plysak píše:Tenhle problém mám na T4 taky, najel jsem s tím od servisu k servisu přez 35.000km a nikdo mi ještě nedokázal dát uspokojivou odpověď.Karl píše:Dík skúsim ho vymeniť.
Jirka
Všetky čidlá pomenené a vypadá to bez problémov ale proste do toho núdzaku to padne, chalan už s tým pochodil všetky servisy a skončil u mňa, no a asi moje posledné konštatovanie je chyba v ECU.
preto mám 911 Turbo

Asi je to hloupá otázka, ale co je to EC? JirkaKarl píše:plysak píše:Tenhle problém mám na T4 taky, najel jsem s tím od servisu k servisu přez 35.000km a nikdo mi ještě nedokázal dát uspokojivou odpověď.Karl píše:Dík skúsim ho vymeniť.
Jirka
Všetky čidlá pomenené a vypadá to bez problémov ale proste do toho núdzaku to padne, chalan už s tým pochodil všetky servisy a skončil u mňa, no a asi moje posledné konštatovanie je chyba v ECU.
ElectronicControlUnit-neboli řídící jednotka. pchp?plysak píše:Asi je to hloupá otázka, ale co je to EC? JirkaKarl píše:plysak píše: Tenhle problém mám na T4 taky, najel jsem s tím od servisu k servisu přez 35.000km a nikdo mi ještě nedokázal dát uspokojivou odpověď.
Jirka