viem ze tato tema sa tu preberala uz mnohokrat a taktiez som si prezrel aj historiu pomocou magickeho slovicka "hladat" ale aj tak by som uvital keby mi niekto mohol objasnit este par veci ktore som sa tam nedocital...
Takze auto je Passat 1.9 TDI B5, kod AFN, 81kw. Problem je v tom ze asi pred nejakym casom mi zacalo z pod tej ciernej trubky co ide do turba (privadza olej) unikat olej a dost. Pani v servise mi povedali ze neostava nic ine len vymenti a kupit novu trobku tak som im naletel isiel do VW predajne a objednal novu a na cas osm aml pokoj. Ani nie po odjazdeni 10 000 km sa mi tento problem (unik oleja opatovne z toho isteho miesta) zopakoval takze teraz mam novu trubku a olej mi unika stale a stale

Poradte je mozne ze by sa ta trubka (podotykam NOVA) zase takto znicila alebo fesaci v servise nieco zmrvili... Pytal osm sa ich ci sa tam nema menit aj nejaka medena podlozka alebo nieco podobne a oni na to ze tam neni nic tam sa len na ten konus co je na turbu (alebo co tam je) da ta trubka s tou maticou a ta sa dobre zatiahne a musi to tesnit... tak neviem ..... Naozaj tam neni ziadne tesnenie podlozka??? Je mozne ze ta trubka odisla? Nechce sa mi zase kupit novu ktora zas nevydrzi.... Vie mi niekto poradit co by to mohlo byt??? DAKUJEM vopred Za akukolvke radu...