nevím si rady Octávie 81kw malý výkon v nízkých ot.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevím si rady Octávie 81kw malý výkon v nízkých ot.
četl jsem že octavie 81kw má udělat z 0 na 100 za 11 sec a já to dělám za 18 sec tak jsem vyměnil hadičky k turbu na potlak, zaslepil EGR, a jen malá změna k lepšímu ale ještě to není ono mám i log kdo mi chce a muže poradit zašlu do emailu
Naposledy upravil(a) soudruh dne 08 srp 2008, 13:48, celkem upraveno 3 x.
Poradí mi někdo seznamuji se z Octávkou 1.9 tdi 81 kw r.98
Re: nevím si rady Octávie 81kw malí víkon v níských ot.
Ten rok výroby je také zajímavý.soudruh píše:Poradí mi někdo seznamuji se z Octávkou 1.9 tdi 81 kw r.89

Re: nevím si rady Octávie 81kw malí víkon v níských ot.
opravuji se 98MAX píše:Ten rok výroby je také zajímavý.soudruh píše:Poradí mi někdo seznamuji se z Octávkou 1.9 tdi 81 kw r.89
Poradí mi někdo seznamuji se z Octávkou 1.9 tdi 81 kw r.98
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
a co to je prevrtat, stím čistěním to taky moc nechápu ale měl jsem několikrát úspěch, u kokty 2003, nedávno renault CD ten jel jen na volnoběh vyfoukal jsem masařky motor chvíli protestoval a chytl druhý dech milošmisoVW píše:Pozeral som Ti tie logy, co si mi poslal na mail. V prvom rade by som vymenil vahu vzduchu. Dava Ti menej ako ma. Mozno by ju stacilo vycistit, alebo prevrtat.
- patrik.kloucek
- Aktivista
no psalo se o tom tady uz mockrat ...v podstate se vezme vrtak tak 3ka a vaha se na ferovku provrta....presny misto uz si nepamatuju ale pokud te to zajima tak to tady urco najdes.S cisteniám je to neco podobnyho.....nekomu to ppomohlo nekdo rika ze ne....asi si to musi kazdej zkusit...slovacek.milos píše:a co to je prevrtat, stím čistěním to taky moc nechápu ale měl jsem několikrát úspěch, u kokty 2003, nedávno renault CD ten jel jen na volnoběh vyfoukal jsem masařky motor chvíli protestoval a chytl druhý dech milošmisoVW píše:Pozeral som Ti tie logy, co si mi poslal na mail. V prvom rade by som vymenil vahu vzduchu. Dava Ti menej ako ma. Mozno by ju stacilo vycistit, alebo prevrtat.

-
- Aktivista
Chlapi tu mate nejake info ohladne vrtania a cistenia vahy : http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... k&start=30