Zdravím vás pánové či dámové mám takový dotaz vím že se to tu řešilo jakou hadici k výměníku na vodu mám tam vodu s kapalinou G11 myslíte že by tam mohla být ta zahradní hadice taková ta opředená na olej mám odolnou na chemikálie ale na vodu se my nechce 1,5m hadice objednávat s gumexu
Předem děkuji
ja som mal tu zahradnu opletenu a povolila.Vysledok-skoro prazdny vodny okruh motora a zasvineny motor, keby sa to stalo na ceste, tak dost pruser.Teplou vodou ta hadica zmakne a nedrzi tvar, lahko sa stane, ze sa zvlecie.
Opletené zahradní hadice zásadně nepoužívat!!!! Po zahřátí se mírný oblouk klidně změní v zalomení, takže náš uvařeno(platí hlavně na ty jednovrstvý). A po letech hadice stvrdne na trubku a uklepe ti chvěním od motoru hrdlo chladiče a zas máš problém. Jednou jsem takhle znouze ohadicoval jedno auto a ty problémy za to vůbec nestály.
Zdravím vás pánové děkuji vám za rady a hlavně za vaše zkušenosti moc jste my pomohly než abych něco zk….l tak si nechám poradit objednal jsem tuto hadici stojí asi 50 korun bez DPH přikládám odkaz
Aby jste to nemusely hledat
DHG - HADICE PRO HORKOU VODU
Horkovodní hadice 19/28mm, DHG, 6bar, -35°C/+95°C, SBR-NR/NR-SBR, šedá-nešpinivá http://www.gumex.cz/cz/katalog_detail.p ... 97a866b07d
Vždit je tam napsáno HADICE NA HORKOU VODU A CHLADÍCÍ KAPALINY
Tak my napište jakou a já to ještě stornuji tu objednávku, jestli to půjde
Nejlepší by byl odkaz at to nemusím hledat
Jsem blbej tak daleko jsem nečetl ochotně mně tu objednávku stornovaly a objednal jsem tuhle teda
1 0040020 Horkovodní hadice 20/28 6bar, FKE (RW 406), -25°C/+100°C
Dekuji za upozornění
Jo ta druhá je levnější stojí 37 kč bez daně byl jsem zbrklej pořádně jsem si to nepřečetl a objednal první hadici co jsem potkal a nevšiml jsem si toho glykolu nebo jak se to jmenuje holt jsem elektrikář a trochu elektronik samouk tak jsem rád za každou radu