problém asi palivové čerpadlo Golf3 1.9TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problém asi palivové čerpadlo Golf3 1.9TDi
Chlapi,mám problém,začlo mi to dělat tohle:na 4 a 5 vždycky odspodu trochu cukalo,no a pak víc a pak už i na 3 a žádný výkon,tak jsem myslel,že trysky,ale ty jsou v poho i čidlo a váha vzduchu(vše testováno výměnou za nové,dal jsem tam i nový palivový filtr),tak už prej jedině palivové čerpadlo.No a prej je to celkem šílená pálka.Nevíte někdo co s tím?
Mi to VAG taky neukázal jako chybu, jen v naměřených hodnotách to ukázalo rozdíly ve vstřikovaném množství. V BOSCH servisu mi řekli: výměnit regulaci 19.000,-- + DPH, Když jsem to sdělil majiteli, tak prohlásil, že by tím zvednul cenu auta na dvojnásobek. Sehnal jsem mu jeté za 3.000,- a jezdí a jezdí a jezdí 

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
..
No zkouseli mi menit trysky,cidlo a je tam novej palivovej filtr,davalo se to tam vse najednou a dela to furt.Jak presne se to cerpadlo nazyva?Ja jsem myslel,ze to je palivove cerpadlo,ale to neni tak drahy.. Se vstrikem jsem nic nezkousel,muzete poradit,co s tim mam zkouset?
To danvav: To si piš, že čerpadlo stojí ranec, ono je to taky docela dost složitá a přesná věcička. Jinak starší se dá koupit za cca 3000kč. Nebo zkus Bóďu, ten by ti s tím čerpadlem, pokud to teda půjde, mohl pomoct.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW