Trysky A4 81 KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trysky A4 81 KW
Zdravim,
jaký trysky se daj dát do audiny A4 1.9 TDI 81 KW AFN ?
na netu (www.dieselpower.cz )jsem našel že bych tam měl dát POWERPLUS 520 (teda je tam napsáno použití pro 110 HP 1.9 TDI ).
Daj se tam dát i ty POWERPLUS 764 ( i když je tam napsáno použití pro 150 HP 2.5 TDI) ?
A když jo o kolik koníků se zvedne výkon ?
Díky
Tady je ten ceník z kterýho jsem vycházel http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
jaký trysky se daj dát do audiny A4 1.9 TDI 81 KW AFN ?
na netu (www.dieselpower.cz )jsem našel že bych tam měl dát POWERPLUS 520 (teda je tam napsáno použití pro 110 HP 1.9 TDI ).
Daj se tam dát i ty POWERPLUS 764 ( i když je tam napsáno použití pro 150 HP 2.5 TDI) ?
A když jo o kolik koníků se zvedne výkon ?
Díky
Tady je ten ceník z kterýho jsem vycházel http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
Naposledy upravil(a) NSFF dne 18 srp 2008, 11:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
do A4 pro zvýšení výkonu sprint nebo powerplus 764, o těch 520kách ani neuvažuj, stačí namontovat a jezdit, úprava softu není nutná, snad jen kdyby jsi chtěl ještě víc kobylek
Naposledy upravil(a) Huml dne 18 srp 2008, 20:00, celkem upraveno 1 x.
Trysky 81kW AHF
Já mám sice 1.9 TDI 81 kW AHF, ale taky přemýšlím o tryskách... Ty Sprint 764 bez čipu prý už kouří, nebyly by rozumnější výkonově jen o málo slabší POWERPLUS 502 ? Taky by mně zajímalo co to udělá se spotřebou, normálně šolíchám za 5,1, ale jsou chvíle, kdy je to potřeba sešlápnout
.

---------------------------------------------------
Octavia Combi 1.9 TDi 81kW AHF MR00 180tis.
Octavia Combi 1.9 TDi 81kW AHF MR00 180tis.
Re: Trysky 81kW AHF
šoupni tam 764 a budeš nějaký čas spokojený!!!! A kouře se neboj... BUde minimální né-li žádný... (pro Tebe, v zrcátku toho moc neuvidíš)... Sám jsem jezdil chvíli se 764 bez softu a kouř téměř žádný, po softu tak skoro stejně, možná víc.... A spotřeba cca stejná, dle tvojí nohy....Viktor X píše:Já mám sice 1.9 TDI 81 kW AHF, ale taky přemýšlím o tryskách... Ty Sprint 764 bez čipu prý už kouří, nebyly by rozumnější výkonově jen o málo slabší POWERPLUS 502 ? Taky by mně zajímalo co to udělá se spotřebou, normálně šolíchám za 5,1, ale jsou chvíle, kdy je to potřeba sešlápnout.

Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

Re: Trysky 81kW AHF
Dal bych už rovnou POWERPLUS 764. Zvýšení kouřivosti oproti sérii je minimální. Navíc lze lehce ubrat naftu Vagem. Myslím, že není nad čím přemýšlet.Viktor X píše:Já mám sice 1.9 TDI 81 kW AHF, ale taky přemýšlím o tryskách... Ty Sprint 764 bez čipu prý už kouří, nebyly by rozumnější výkonově jen o málo slabší POWERPLUS 502 ? Taky by mně zajímalo co to udělá se spotřebou, normálně šolíchám za 5,1, ale jsou chvíle, kdy je to potřeba sešlápnout.
Výkon po úpravě cca 130 PS.

- Brejk
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
1.)A co trysky po chipu?
Taky o nich uvazuju, ale udelal jsem klasickou chybu a to, ze uprava sw predchazela uprave hw (sw od Sportmotor jen pro info).
2.)Navic na POWERPLUS 764 uz se musi davat alespon 11mm hlava, ne-e?
Jinak mam A3, take AHF.
Děkuji za info.
Taky o nich uvazuju, ale udelal jsem klasickou chybu a to, ze uprava sw predchazela uprave hw (sw od Sportmotor jen pro info).
Jinak mam A3, take AHF.
Děkuji za info.
A3 1.9 TDi - AHF, chip, výfuk, spojka 240mm, sport. podvozek, 103 kW
1) Je dost pravděpodobné, že si vetší trysky s chipem od Sportmotoru nebudou rozumnět a auto bude padat do nouzového režimu.Brejk píše:1.)A co trysky po chipu?
Jinak mam A3, take AHF.
Děkuji za info.
2) Pro POWERPLUS 764 není větší hlava podmínkou, ale určitě by si její montaží nic nezkazil. Ovšem nutností by pak byla už úprava sw.