AKO POSTUPOVAT pri kupe auta z CZ na SR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AKO POSTUPOVAT pri kupe auta z CZ na SR
hosi u vas su ceny oooovela lepsie nez u nas co sa tyka aut.. chcel by som sa spytat kolko by visla napr. kupa auta s prevozom/prepisom/prihlasenim v SR - proste vsetko s tym suvisiacim z CZ na SR
som totizto isiel niekde severne od brna a tam som sa stavil v bazare a mali slusny vyber za dobre ceny tak by som aj nieco vzal no neviem aky je celkovo postup a comu sa vyhnut atd.. proste kolko to vsetko cenovo stoji a kolko je s tym roboty....
dik za odpoved...
a robil to uz niekto ze z CZ do SR? jasne ze sa vozi vsetko z D, N... ale ci aj toto niekto z vas robi.
som totizto isiel niekde severne od brna a tam som sa stavil v bazare a mali slusny vyber za dobre ceny tak by som aj nieco vzal no neviem aky je celkovo postup a comu sa vyhnut atd.. proste kolko to vsetko cenovo stoji a kolko je s tym roboty....
dik za odpoved...
a robil to uz niekto ze z CZ do SR? jasne ze sa vozi vsetko z D, N... ale ci aj toto niekto z vas robi.
Naposledy upravil(a) Byrto dne 21 srp 2008, 21:09, celkem upraveno 1 x.
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
pockaj pockaj to s tym prekladom zmluvy nemyslis vazne..kenz007 píše:od kial je dovezene je uplne jedno plati vsetko ako pri dovoze z inich krajin preklad zmluvy kontrola orginaliti STK EK atd. poplatky na prihlasenie cca od 10 do 22tis zalezi aj od auta .
TDI
A kdžy chytneš vola,tak tak potobě bude chtít malej španělskej techničák a pak se můežš jítPeete píše:jj, preklady vyzaduji i u nas, sice ne smlouvy, ale zahranicni TP, a zase - jak kterej urad. Kdyz prihlasuju neco mimo Brno, tak to obcas chteji, v Brne jen vyjimecne, kdyz se jedna o nejakej unikatni exemplar, treba Lambo.

PS kdyby mě byl někdo schopný poradit budu jedině rád

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Dovoz aut z CZ do SR
Od nás ešte preklad nepýtali,pokial bolo auto na českých papieroch.Samozrejme pri autách s pôvodom v krajine EU a v ČR ešte neprihlásených je to inak.