KDO JEZDÍ SE SETEM S.P.E.C ????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KDO JEZDÍ SE SETEM S.P.E.C ????
čest, zajímám se o tento spojkový set.mám info, že je mnohem hlučnější než origo.tak sháním poznatky z praxe.mějte se
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Re: KDO JEZDÍ SE SETEM S.P.E.C ????
daj si do mixera orech z goly zapni a zapocuvaj sa do nadherneho zvuku ktory mas pocas volnobehu pri nevytlacenej spojke SPEC a v nizkych otackach pri rozbiehani...Jaroušek píše:čest, zajímám se o tento spojkový set.mám info, že je mnohem hlučnější než origo.tak sháním poznatky z praxe.mějte se

Naposledy upravil(a) Sifon dne 17 zář 2008, 21:54, celkem upraveno 1 x.
to ti jde ale ze skříně a ne ze spojkySifon píše:daj si do mixera orech z goly zapni a zapocuvaj sa do nadherneho zvuku ktory mas pocas volnobehu pri nevytlacenej spojke SPEC a v nizkych otackach pri rozbiehani...Jaroušek píše:čest, zajímám se o tento spojkový set.mám info, že je mnohem hlučnější než origo.tak sháním poznatky z praxe.mějte se

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to je uplne jedno lebo vysledny efekt je na kazdom aute s touto spojkou rovnaky bez ohladu na prevodovkuLadas píše:to ti jde ale ze skříně a ne ze spojkySifon píše:daj si do mixera orech z goly zapni a zapocuvaj sa do nadherneho zvuku ktory mas pocas volnobehu pri nevytlacenej spojke SPEC a v nizkych otackach pri rozbiehani...Jaroušek píše:čest, zajímám se o tento spojkový set.mám info, že je mnohem hlučnější než origo.tak sháním poznatky z praxe.mějte se

- Dartanion
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
S.P.E.C
Hoši já mám celý set o S.P.E.C.U. včetně odlehčeného setrváku a na normální ježdění to fakt není
Je to skutečně velkej rachot něco podobného co psal někdo výše. Jinak co se týká funkčnosti, tak zatím žádný problém a pokud netočíte víc jak 8000 rpm, tak se vám to ani nerozlítne. Na motorsport doporučuju 

AYGO D4D 55PS + AIXAM 12PS + IBIZA MTDi 1++PS
- Dartanion
- Přispěvovatel
Spojka
Sachs jsem chtěl původně, ale pak jsem od toho upustil kvůli tomu odlehčenému setrváku. Bylo v plánu dát Sachs race + odlehčenej setrvák z G60. Hluk mi fakt nevadí, ikdyž na startu, každý čumí, co že to přijelo 

AYGO D4D 55PS + AIXAM 12PS + IBIZA MTDi 1++PS
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
problem je ten ze mega tuneri daju 10 za spojku a ked maju investovat do specialneho kvapalinoveho tlmica tornych kmitov, arp skrutiek zotrvaka a diamantovej podlozky medzi zotrvak......vyse 300 euro tak uz je to neprijatelne.....dali sme poziadavku priamo na vyrobcu a tento problem velmi dobre poznaju - na origo tlmici je len plast (elastomer) na zachytenie torznych kmitov v praxi to staci ak je vzadu dvojhmota ktora zachytava torzne kmity.......schopnost elastomeru zachytavat nizke frekvencie je velmi miziva preto ten rachot jak z JZDackeho traktora......novy tlmic je zo tekutou naplnou a funkcny aj na nizkych frekvenciach

...to be or not to be... - faster
Kto tu hovori o tom ze je to spojka za desinu? Ja som chcel kvalitu s tym ze si priplatim. SPEC ma vysiel teda poriadne draho ak k tomu este pripocitam robotu, ktora je teraz nikde lebo jazdim na povodnej spojke. Cely SPEC ma stal bez roboty okolo 33 000Sk s montazou a demontazou to bolo cca 38 000sk. Teraz mi lezi v garazi a mozem sa pozerat na to ake vyborne ma "papierove" parametre.
Co sa tyka kvality spojky preberal som ju s clovekom, ktory sa v tom vyzna a ten len krutil hlavou... Neviem ci som mal nejaky zly kus, ale ked som mal na aute necelych 290NM(odbrzdene Mahou v Profituningu BA) a spojku ktora ma preniest 550NM, tak sa SPEC spojka nemoze opotrebovat za 1400km viac ako origo spojka(s dvojhmotou makkucka, tichucka), ktora prezila 180 000km "ani keby som sa rozbiehal na 4000ot".
Ked tu niekto hovori o tom ze RACE diel sa nemoze chovat komfortne, tak aj na toto som sa pri kupe pytal, ale nic o takomto rachote, trhanych startoch a vobec problemoch pri pouziti v premavke mi nebolo povedane...
Stingray: neber si to zle, viem ze si vzdelany clovek a vies toho skutocne vela o autach, len to treba trosku domysliet co sa tyka financii.
Preco pri tak drahej spojke mam investovat este do nejakeho tlmica ak mi predajca povedal ze to bude fachat v pohode aj bez neho?
Pricom vysledny efekt s tlmicom za dalsich x-tisic sa MOZNO prirovna dvojhmotovemu zotrvaku, ktory by vsetky tieto problemy vyriesil(u 6kvalta ktory by som si za tie prachy vrazene do spojky mohol kupit)
Co sa tyka kvality spojky preberal som ju s clovekom, ktory sa v tom vyzna a ten len krutil hlavou... Neviem ci som mal nejaky zly kus, ale ked som mal na aute necelych 290NM(odbrzdene Mahou v Profituningu BA) a spojku ktora ma preniest 550NM, tak sa SPEC spojka nemoze opotrebovat za 1400km viac ako origo spojka(s dvojhmotou makkucka, tichucka), ktora prezila 180 000km "ani keby som sa rozbiehal na 4000ot".
Ked tu niekto hovori o tom ze RACE diel sa nemoze chovat komfortne, tak aj na toto som sa pri kupe pytal, ale nic o takomto rachote, trhanych startoch a vobec problemoch pri pouziti v premavke mi nebolo povedane...
Stingray: neber si to zle, viem ze si vzdelany clovek a vies toho skutocne vela o autach, len to treba trosku domysliet co sa tyka financii.

Pricom vysledny efekt s tlmicom za dalsich x-tisic sa MOZNO prirovna dvojhmotovemu zotrvaku, ktory by vsetky tieto problemy vyriesil(u 6kvalta ktory by som si za tie prachy vrazene do spojky mohol kupit)