klepající vstřik?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
klepající vstřik?
Kdyby klepal vstřik, bylo by to slyšet i na volnoběh? Při vetší zátěži hlavně na 2 a 3 je slyšet od motoru slabý cvakaní. Když by cvakal vstřik, je to jen tryskou nebo se to pozna až po demontáži? Dík
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
hydroštely vývěva nastavení vstřiků nebo vstřiky samotný ale na 90%vstřik klepat nebude
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
je to fakt ale jenom pri prudkym pridani plynu a jenom fakt trosku slyset. Hydrostely mi cvakali na golfu a to byl mnohem vetsi rachot a hlavne na volnobeh to nijak neklepe, jen se mi zda motor hlucnejsi. Jo a hlavne kdyz to cvaka a pustim plyn, tak to prestane, proto soudim neco kolem vstriku, to jsem zapomnel napsat. Vyvevu jsem menil nedavno (byla od tebe
)) Taky ted tak dva dny se pri vetsim pridani plynu v rozmezi 1800-1900ot trochu rozvibruje asi nejakej plast ve drerich u ridice,ale cejtit vibrace nejsou,jen je to slyset. Auto mi pride jede jinak normalne.

Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
-
- Nováček
-
- Aktivista
miloši jak ho prosímtě povolíš na PD a navíc za chodu dej nám návod 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Myslis rotacne cerapadla, alebo CR (Common-Rail) ? Inak na tom PD sa samozrejme da odpojit jeden vstrek, ale iba elektricky.slovacek.milos píše:tam píše 1.9TDiLadas píše:miloši jak ho prosímtě povolíš na PD a navíc za chodu dej nám návoda PD to mě zatím obchází co mám tak vše CR miloš
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Aktivista
já jen chtěl říct že co mi jezdí na servis tak PD ani jedno všěchno comonrail milošmisoVW píše:Myslis rotacne cerapadla, alebo CR (Common-Rail) ? Inak na tom PD sa samozrejme da odpojit jeden vstrek, ale iba elektricky.slovacek.milos píše:tam píše 1.9TDiLadas píše:miloši jak ho prosímtě povolíš na PD a navíc za chodu dej nám návoda PD to mě zatím obchází co mám tak vše CR miloš
Ten samý problém mám já a už ho řesím rok,zatím se nikomu nepodařilo na to přijít.Při volnoběhu nic a po 2000 ot to přestane.Nejvíc je to slyšet při 1400 ot a jenon při přidání.Je to takovej vzdálenej klepot a jakoby jednou za 4 otáčky,když vlezeš do motoru tak to slyšet není,ze předu má motor docela hezkej zvuk,nejvíc je to slyšet když otevřu dveře u řidiče jakoby z podauta a nebo když stojím u stěny jakoby odrazem.Uvnitř je to takové nevírazné jakoby z dálky a nejvíc to dělá na 2 a 3 rychlost a začne to dělat až když se motor zahřeje na 90.Pokud by jste někdo věděl ,dejte prosím vědět,auto jede normálně ale člověka to štve ,musím mít puštěný rádio ,pak to neslyším.
A4 8K5