VW CARAVELLE r.v.1999,OBSAH 2.5TDi KOD M. ACV,75KW
Nesetkal jste se někdo s stímto.Při bežném brždení spíná abs a pulsuje do pedálu(nízká i vysoká rychlost na suchém asfaltu),pak to dá třeba 20km klid a zase začne blbnout.V ABS i jiných jednotkách žádná uložená chyba,naměřené hodnoty taky o.k.,Nikde žádná viditelná závada.
Dík za každou radu
Niektrory snimac kolesa dava ABS informaciu, ze uz koleso sa neotaca. Chce to VAG a vadny snimac vymenit, pripadne nastavit vzdialenost od kontaktneho kruzku.
misoVW píše:Niektrory snimac kolesa dava ABS informaciu, ze uz koleso sa neotaca. Chce to VAG a vadny snimac vymenit, pripadne nastavit vzdialenost od kontaktneho kruzku.
Vag mám a žádná závada a i za jízdy v naměřených hodnotách když sleduji všechny 4 kola tak vše v pořádku.I vizuelně jsou vzdálenosti stejné od snímačů,očistěné od bordelu.A hlavně je mi divný,že to nedělá pořád.
Tak sem chtěl nahrát logy pro porovnání a spojím se s jednotkou ABS ,ale jakmile se rozjedu a překročím 25km/hod. tak se mi přeruší komunikace.To dělá jen u jednotky abs u motoru to funguje jak má.Jednou se mi to stalo to samé na passatu B5.Používám VagCom 805.Nevíte co stím? Tím pádem nemůžu ani zjistit co to dělá za jízdy když pulsuje bezdůvodně abs
Tak bouhžel do 25km/hod.to neudělá ani jednou.Už mě nic rozumného nenapadá.Na 4 kanálovém osciloskopu by se to neprojevilo,kdyby se napíchly všechny kola? Známej ho snad ještě má