vcera som namontoval budik na tlak turba od fa. HPraid(vraj ziadna sunka). ked som ho pripojil a previezol sa tak pozeram ze tlak je len 0.4 baru. turbo je orig z motoru 1Z. motor som kupil z AUDI A4 vraj so 100tis km
nieje ten tlak nejaky maly? mozem ho zdvihnut? na kolko? dik.
mám ten samej problém,jako ty namontoval jsem budík na plnící tlak na tdi 1z a tlačí mi max. 0,65 bar.auto má na tacháči 150000km,tomu sice nevěřím.ale 0,65 je málo.kolik má vůbec tlačit turbo na 1z?
Kornout píše:Při 0.4bar by to moc nejelo, buď VAG, nebo se stačí svézt jinou 66kou a uvidíš. Počítám že budík je namontován OK.
budik som pripojil na hadicku co je medzi cerpadlom a sacim potrubim a tu stranu s minidierkou toho T-cka co bolo k budiku som pripojil smerom k budiku.
to jsi, ale nikde nenapsal, pravděpodobně bude potřeba trochu předepnout táhlo od bypasu, jak to máš vůbec zapojený to omezování tlaku, přímo jako u TD nebo nějak jinak?
Huml píše:to jsi, ale nikde nenapsal, pravděpodobně bude potřeba trochu předepnout táhlo od bypasu, jak to máš vůbec zapojený to omezování tlaku, přímo jako u TD nebo nějak jinak?
ano ano, presne ako u TD. povodne, ked som ten motor kupil tak tam nebola ta hadicka a tak som to zapojil ako tom starom motore. hned z vyfuku turba to ide na ten ventil...