VAGTACHO / COMMANDER K+Can full 1.4 / COMMANDER CAN 5.1 FULL
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAGTACHO / COMMANDER K+Can full 1.4 / COMMANDER CAN 5.1 FULL
Zdravím,
může mi někdo vysvětlit jakej je rozdíl mezi kabelama VAG Commander K+Can full 1.4, VAG TACHO 2.5 USB, VAG COMMANDER can 5.1 full a jakej z nich je ten lepsi (nebo spis umi vic funkci)?
VAG TACHO je jasnej,ale docetl jsem se ze ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel umet (km, km v RJ?, PIN, Crash,eeprom.....) a to vsechny auto po K i CAN lince a ten VAG COMMANDER can 5.1 full prej jen auto od cca 2003-2007 CAN (km.PIN,airbag.eeprom...)
takze pokud chapu tak VAG TACHO umi auto do cca 2003 a VAG COMMANDER can 5.1 full od cca 2003-2007 a ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel tedy podle popisu umet oboje?
ma s tim nekdo zkusenost?
Diky za pomoc a vysvetleni
může mi někdo vysvětlit jakej je rozdíl mezi kabelama VAG Commander K+Can full 1.4, VAG TACHO 2.5 USB, VAG COMMANDER can 5.1 full a jakej z nich je ten lepsi (nebo spis umi vic funkci)?
VAG TACHO je jasnej,ale docetl jsem se ze ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel umet (km, km v RJ?, PIN, Crash,eeprom.....) a to vsechny auto po K i CAN lince a ten VAG COMMANDER can 5.1 full prej jen auto od cca 2003-2007 CAN (km.PIN,airbag.eeprom...)
takze pokud chapu tak VAG TACHO umi auto do cca 2003 a VAG COMMANDER can 5.1 full od cca 2003-2007 a ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel tedy podle popisu umet oboje?
ma s tim nekdo zkusenost?
Diky za pomoc a vysvetleni
Ford GALAXY 1.9TDi PD 85kW AUY
Chci se zeptat zda can commander umí přestavit hodnoty najetých km u Š Fabia II r.2008. Mám ještě starý VAG, který běží pod MS-DOS a nadělal spoustu práce, ovčem u Š Fabia II r.2008 skončildodi911 píše:Tacho je na tacho a pin imma po kline, can commander je na upravu km na novych autach s can sbernicou, stare neurobi, ktore idu po kline. Vag k+can podporuje kline aj can sbernicu a dokaze to o com si pisal.

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ten dosovskej program bych rek ze uz skoncil tak na autech do roku 2005 a can neumel vubec mas asi vagprog ze na fabii 2 neni can tam to jde stale po K linejaryone píše:Chci se zeptat zda can commander umí přestavit hodnoty najetých km u Š Fabia II r.2008. Mám ještě starý VAG, který běží pod MS-DOS a nadělal spoustu práce, ovčem u Š Fabia II r.2008 skončildodi911 píše:Tacho je na tacho a pin imma po kline, can commander je na upravu km na novych autach s can sbernicou, stare neurobi, ktore idu po kline. Vag k+can podporuje kline aj can sbernicu a dokaze to o com si pisal.. Mohl by si mi poradit ja na výše zmiňovaný model Š Fabia?
- marquee
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Na octavii 2003 funguje, ale přepíše ti jen Tacho a ne jednotku motorujaryone píše:VagTacho mam a funguje dobre urcite i na Octavii 1,9TDi 2003. Samozrejme poltrebujes kablik.kombik2 píše:z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho ale nevym jak se to spousti nebo tak neco mam octavku 2003 tdi .....poradite my nekdo jak to zprovoznit

VAG K+CAN Commander Full 1.4
koupil jsem tento program i s kabelem, VAG K+CAN Commander Full 1.4, ale nedaří se mi to zprovoznit ani nainstalovat do noťasu...myslím, že mám vadné cédéčko, nemáte někdo link kde stáhnout tento program na netu, to CD bude asi vadný, díky