VAGTACHO / COMMANDER K+Can full 1.4 / COMMANDER CAN 5.1 FULL

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

x-man
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VAGTACHO / COMMANDER K+Can full 1.4 / COMMANDER CAN 5.1 FULL

Příspěvek od x-man »

Zdravím,

může mi někdo vysvětlit jakej je rozdíl mezi kabelama VAG Commander K+Can full 1.4, VAG TACHO 2.5 USB, VAG COMMANDER can 5.1 full a jakej z nich je ten lepsi (nebo spis umi vic funkci)?

VAG TACHO je jasnej,ale docetl jsem se ze ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel umet (km, km v RJ?, PIN, Crash,eeprom.....) a to vsechny auto po K i CAN lince a ten VAG COMMANDER can 5.1 full prej jen auto od cca 2003-2007 CAN (km.PIN,airbag.eeprom...)

takze pokud chapu tak VAG TACHO umi auto do cca 2003 a VAG COMMANDER can 5.1 full od cca 2003-2007 a ten VAG Commander K+Can full 1.4 by mel tedy podle popisu umet oboje?

ma s tim nekdo zkusenost?

Diky za pomoc a vysvetleni
Ford GALAXY 1.9TDi PD 85kW AUY
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Tacho je na tacho a pin imma po kline, can commander je na upravu km na novych autach s can sbernicou, stare neurobi, ktore idu po kline. Vag k+can podporuje kline aj can sbernicu a dokaze to o com si pisal.
jaryone
Nováček

Příspěvek od jaryone »

dodi911 píše:Tacho je na tacho a pin imma po kline, can commander je na upravu km na novych autach s can sbernicou, stare neurobi, ktore idu po kline. Vag k+can podporuje kline aj can sbernicu a dokaze to o com si pisal.
Chci se zeptat zda can commander umí přestavit hodnoty najetých km u Š Fabia II r.2008. Mám ještě starý VAG, který běží pod MS-DOS a nadělal spoustu práce, ovčem u Š Fabia II r.2008 skončil :(. Mohl by si mi poradit ja na výše zmiňovaný model Š Fabia?
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

jaryone píše:
dodi911 píše:Tacho je na tacho a pin imma po kline, can commander je na upravu km na novych autach s can sbernicou, stare neurobi, ktore idu po kline. Vag k+can podporuje kline aj can sbernicu a dokaze to o com si pisal.
Chci se zeptat zda can commander umí přestavit hodnoty najetých km u Š Fabia II r.2008. Mám ještě starý VAG, který běží pod MS-DOS a nadělal spoustu práce, ovčem u Š Fabia II r.2008 skončil :(. Mohl by si mi poradit ja na výše zmiňovaný model Š Fabia?
ten dosovskej program bych rek ze uz skoncil tak na autech do roku 2005 a can neumel vubec mas asi vagprog ze na fabii 2 neni can tam to jde stale po K line
kombik2
Nováček

Příspěvek od kombik2 »

z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho ale nevym jak se to spousti nebo tak neco mam octavku 2003 tdi .....poradite my nekdo jak to zprovoznit 8)
jaryone
Nováček

Příspěvek od jaryone »

kombik2 píše:z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho ale nevym jak se to spousti nebo tak neco mam octavku 2003 tdi .....poradite my nekdo jak to zprovoznit 8)
VagTacho mam a funguje dobre urcite i na Octavii 1,9TDi 2003. Samozrejme poltrebujes kablik.
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

kombik2 píše:z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho ale nevym jak se to spousti nebo tak neco mam octavku 2003 tdi .....poradite my nekdo jak to zprovoznit 8)
kdyby si tu poradne procital a ne hodil nove tema tak se doctes jak na to (LOL)
marquee
Přispěvovatel

Příspěvek od marquee »

jaryone píše:
VagTacho mam a funguje dobre urcite i na Octavii 1,9TDi 2003. Samozrejme poltrebujes kablik.
Na octavii 2003 funguje, ale přepíše ti jen Tacho a ne jednotku motoru ;).
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho
Ještě si budeš muset stáhnout k tomu hardware.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

origoš píše:
z ruskych stranek sem si stahnul vagtacho
Ještě si budeš muset stáhnout k tomu hardware.
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
ja chci taky
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

Ako treba zmenit km v ECU pomocou Vag CAN Commandera 4.2? Privital by som presny postup. Uz som precital aj manual ale nenasiel som to.
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

yeager píše:Ako treba zmenit km v ECU pomocou Vag CAN Commandera 4.2? Privital by som presny postup. Uz som precital aj manual ale nenasiel som to.
vag can commander to neumi musi to bejt vag K+CAN commander :D
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

jj uz som to nasiel, lenze takudolezitu informaciu som nikde nenasiel a som sim myslel, ze to pojde aj s tym. teraz mam na predaj vag can commander za babku. ak by mal niekto zaujem.....
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
motoroman
Nováček

VAG K+CAN Commander Full 1.4

Příspěvek od motoroman »

koupil jsem tento program i s kabelem, VAG K+CAN Commander Full 1.4, ale nedaří se mi to zprovoznit ani nainstalovat do noťasu...myslím, že mám vadné cédéčko, nemáte někdo link kde stáhnout tento program na netu, to CD bude asi vadný, díky
zrzi
Nováček

Příspěvek od zrzi »

Čau kluci, nevíte někdo jestli Vag K+can commander vyčte chybové kody z jednotek. dík
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“