štartovacia davka Golf V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
štartovacia davka Golf V
Viem je tu toho o tom popísane štrašne vela. Ale stále mi nieje jasné či a ako ide zvýšit štartovacia davka na Golfe V 2.0TDI cez VAG. Má to nabehané okolo 170 000 a tie teplé štarty su dost dlhé. Poradi niekto???
řekl bych spíš vyměň startér nebo vstřiky příčinou může být i vadný setrvák máš spoustu možností co vag mlčí?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
snímání otáčení klikovkyzizuzidan píše:Setrvák? Jak ten stím může souviset. Nechám se podatLadas píše:řekl bych spíš vyměň startér nebo vstřiky příčinou může být i vadný setrvák máš spoustu možností co vag mlčí?

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
po odpojeni snimača teploty to chytá hned tak si myslim že by malo naozaj stačit zmenit tu štartovaciu davku, nakolko ale iba ,,začinam,, tak mi to podla toho navodu vo vis 3 neišlo vedel by mi niekto poradit či to vlastne na tom golfe v ide cez VAG? dal som vo vag motor, potom login 12233 a vyhodilo neaku chybu... robim niečo zle???
Ten snad snímá s kroužku co je za 4 ojnicí na klikovce,myslíš že když je tak v háji dvojhmota tak že to rozkiklá kliků?Možný to samozřejmě je,jen sem to nikdy neslyšel.Ladas píše:snímání otáčení klikovkyzizuzidan píše:Setrvák? Jak ten stím může souviset. Nechám se podatLadas píše:řekl bych spíš vyměň startér nebo vstřiky příčinou může být i vadný setrvák máš spoustu možností co vag mlčí?