Kodování ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kodování ABS
VW Golf variant IV 2000,4motion s ESP,MARK 20 Can V 005
Auto po ráně na podběh,rozkřáplá ř.j.ABS,sehnaná s vrakovitě jiná.Na s vrakoviště je kodování 00000 a když tam chci dát nové kodování s původní jednotky tak si ho to nevezme a stále tam zůstávají jen 0.Dělám to VagCom 805.Někde sem četl,že má byt v nastavení uvedené číslo servisu.Tak sem tam zkoušel různá čísla,ale stále nic.
ABS hlásí vadný snímač úhlu natočení volantu G85,ten,ale v měřených hodnotách chodí jak má.
Dle mě za to může,vadné kodování.
Neřešil ste to někdo?
Díky
Auto po ráně na podběh,rozkřáplá ř.j.ABS,sehnaná s vrakovitě jiná.Na s vrakoviště je kodování 00000 a když tam chci dát nové kodování s původní jednotky tak si ho to nevezme a stále tam zůstávají jen 0.Dělám to VagCom 805.Někde sem četl,že má byt v nastavení uvedené číslo servisu.Tak sem tam zkoušel různá čísla,ale stále nic.
ABS hlásí vadný snímač úhlu natočení volantu G85,ten,ale v měřených hodnotách chodí jak má.
Dle mě za to může,vadné kodování.
Neřešil ste to někdo?
Díky
Pro zvýšení startovací dávky ne,to mi funguje normálně.Třeba pro změnu kodování ABS nedo Airbagů asi jo,podle mě to proto nejde.Mám blbej pocit abych nemusel na V.A.S.Viktor.88 píše:Taky by mě zajímalo,jestli může nezadané číslo autoservisu nějak ovlivnit kódování.Mám taky Vag Com 805 a nešla mi jednou zvednout startovací dávka...
otázka zní jestli tam musí být číslo servisu? dík
-
- Sběrač informací
- Bugs.Bunny
- Aktivista
spatny login?? me to delalo taky pak sem zjistil ze mam spatny login
skus tady: http://de.openobd.org/vw.htm
skus tady: http://de.openobd.org/vw.htm
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
mam podobny problem, audi a4 abs+esp rv2002. stratilo sa kodovanie.
zapnem zapalovanie (motor ale nebezi) zamazem pamat zavad, login 09555, potom kodovanie 04255, kodovanie priate, bez prerusenia diag a vypnutia kluca login 40168 a nasledne zakladne nastavenie kanal 60 ...pise kanal nepristupny. ked skusim kanal 1 tak napise nevyrovnane a obcas sa potom napise snimac uhlu riadenia defekt. ked vypnem a zapnem zapalovanie tak sa kodovanie strati.
snimac uhlu riadenia musi byt ok, lebo cely problem nastal tym ze niekdo sa vrtal v absku diagnostikou delphi a pritom sa stratilo to kodovanie.
nezabudam nieco v tom postupe?
zapnem zapalovanie (motor ale nebezi) zamazem pamat zavad, login 09555, potom kodovanie 04255, kodovanie priate, bez prerusenia diag a vypnutia kluca login 40168 a nasledne zakladne nastavenie kanal 60 ...pise kanal nepristupny. ked skusim kanal 1 tak napise nevyrovnane a obcas sa potom napise snimac uhlu riadenia defekt. ked vypnem a zapnem zapalovanie tak sa kodovanie strati.
snimac uhlu riadenia musi byt ok, lebo cely problem nastal tym ze niekdo sa vrtal v absku diagnostikou delphi a pritom sa stratilo to kodovanie.
nezabudam nieco v tom postupe?
-
- Sběrač informací