Toledo 81kW kolísání výkonu vyšší rychlosti -- Vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Toledo 81kW kolísání výkonu vyšší rychlosti -- Vyřešeno
Zdar pánové, potřebuji poradit čím to může být. A kde mám hledat. Stane se mi to většinou na dálnici při vyšší rychlosti na pětku a do kopce, prostě to přestane mít výkon stane se to většinou tak při 150km/h vždycky jako by to vzdechne ale tak za 3sekundy to zase začne normálně táhnout, ale jen na chvilku, pak jedu chvilku v klidu a zase to pak chvilku jede normálně, pak to zase kopne a nic
Vyměnil jsem palivový filtr, trochu se to zlepšilo ale pořád to není ono. Dalo by se říct že to jakoby cuká když nastane tento problém. Poradí někdo?
Naposledy upravil(a) nodisco dne 19 říj 2008, 14:30, celkem upraveno 1 x.
Seat Toledo 1.9 TDI AHF r.v.2000, 81kW + čip
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mas predraty kabel nastavenia dynamickeho predstreku , to je kabel ktor yide ODSPODU do vstrekovacieho cerpadla . mas ho predraty o vyvazovaci element drazkovaneho hriadela 
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Kabel jsem zkontroloval a je v pořádku. Předřený určitě není. Nějaké jiné nápady??netopier píše:mas predraty kabel nastavenia dynamickeho predstreku , to je kabel ktor yide ODSPODU do vstrekovacieho cerpadla . mas ho predraty o vyvazovaci element drazkovaneho hriadela
-
go.vojta
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že ten drát může být prodřený od napínáku na plochý řemen???? ty jsi ten motor snad nikdy neviděl..netopier píše:mas predraty kabel nastavenia dynamickeho predstreku , to je kabel ktor yide ODSPODU do vstrekovacieho cerpadla . mas ho predraty o vyvazovaci element drazkovaneho hriadela
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
je to určitě možný protože když to takle blblo tak jsem to zkusil za jízdy chcípnout, že to hned nastaruju a nešlo to (prostě bez nafty) po chvilce se natáhla a chytlo to. Tak jsem vyměnil ten palivovej filtr, myslel jsem že to bude tím že to nemá dostatek nafty, ale dělá to i po výměně. Ten koš mě taky napadnul, ale nechci se do tohodle vrtat abych to nepodělal ještě víc protože nevim jak se k němu dostatDozbec píše:a co saci kos ze by byl spinavej od bordelu to neni mozny ze by to delalo???
Re: Toledo 81kW kolísání výkonu vyšší rychlosti
Jestli to vypne jako bys vypnul motor klíčkem a za 3sek narás zapne je to čipem. Asi ti to jede jinak dobře co ,máš tam hafo naftynodisco píše:Zdar pánové, potřebuji poradit čím to může být. A kde mám hledat. Stane se mi to většinou na dálnici při vyšší rychlosti na pětku a do kopce, prostě to přestane mít výkon stane se to většinou tak při 150km/h vždycky jako by to vzdechne ale tak za 3sekundy to zase začne normálně táhnout, ale jen na chvilku, pak jedu chvilku v klidu a zase to pak chvilku jede normálně, pak to zase kopne a nicVyměnil jsem palivový filtr, trochu se to zlepšilo ale pořád to není ono. Dalo by se říct že to jakoby cuká když nastane tento problém. Poradí někdo?

A dělá to na všechni kvalty,skus 3ku vytočit do kopce ,musíš motor tak zatížit aby ŘJ požadovala 100pro nafty
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Re: Toledo 81kW kolísání výkonu vyšší rychlosti
Tím to nebude čipovaný je to dobře, jezdím na něj už asi 4 roky a nikdy to nedělalo až teď to začlo zlobit. Na jiný rychlostní stupně to ještě nezlobilo. Nejhorší je ta dálnice, vyšší rychlost a kopec když je potřeba hodně nafty delší dobu...toby66kw píše:Jestli to vypne jako bys vypnul motor klíčkem a za 3sek narás zapne je to čipem. Asi ti to jede jinak dobře co ,máš tam hafo naftynodisco píše:Zdar pánové, potřebuji poradit čím to může být. A kde mám hledat. Stane se mi to většinou na dálnici při vyšší rychlosti na pětku a do kopce, prostě to přestane mít výkon stane se to většinou tak při 150km/h vždycky jako by to vzdechne ale tak za 3sekundy to zase začne normálně táhnout, ale jen na chvilku, pak jedu chvilku v klidu a zase to pak chvilku jede normálně, pak to zase kopne a nicVyměnil jsem palivový filtr, trochu se to zlepšilo ale pořád to není ono. Dalo by se říct že to jakoby cuká když nastane tento problém. Poradí někdo?
Ničemu to neva ale spravíš to leda ubráním nafty v softu
A dělá to na všechni kvalty,skus 3ku vytočit do kopce ,musíš motor tak zatížit aby ŘJ požadovala 100pro nafty
takže to bylo sacím košem byl plnej bordelu, včera jsem ho vyčistil a už to jede zase jak má. Až vyjedu nádrž tak mě čeká její vyčištění. Kdo má nějaké rady ohledně vyčištění nádrže tak kdyžtak poraďte, ještě jsem to nikdy nedělal, ale snad na tom nic nebude, jestli se pletu tak mě někdo opravte.