Pada do nudzoveho rezimu...GOLF IV...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rsx18
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Pada do nudzoveho rezimu...GOLF IV...

Příspěvek od Rsx18 »

Pani mam takito problemik... MAM IV GOLFA 2002 1.9PD 74 KW A KED HO VYTOCIM NAD 3000 A CHVILKU HO PRIDRZIM TAK MI PADNE DO NUDZAKU...POTOM STACI ZHASTNUT A ZNOVA NASTARTOVAT A AUTO IDE ZAS AKO MA...CHCEM SA SPYTAT CI TO MOZE BYT AJ PALIVOVIM ALEBO VZDUCHOVIM FILTROM...lEBO AUTO MAM LEN TYZDEN A ESTE SOM SA KTOMU NEDOSTAL... iNAC WAG HLASI

17965-REGULACE PLNICIHO TLAKU-MEZ REGULACE PREKROCENA
P1557-35-10---SPORADICKA
Naposledy upravil(a) Rsx18 dne 19 říj 2008, 17:44, celkem upraveno 1 x.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Pořád dokola,"X"krát omílané téma.Zaseklá regulace turba,asi lopatky,nebo baňka,ale asi ty lopatky.stačí hledat,je to tu i s fotem
Rsx18
Přispěvovatel

Příspěvek od Rsx18 »

Hej cital som len som sa chcel a spytat ci to nemoze byt tymi filtrami...
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

když je překročena, tak nemůže
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

nebo tam máš zvedlý výkon a jak auto zatížíš a pohodíš tak výsledek znáš miloš
Rsx18
Přispěvovatel

Příspěvek od Rsx18 »

Tak co mi odporucate aby som spravil ako prve...
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

Rsx18 píše:Tak co mi odporucate aby som spravil ako prve...
No poprve si to tu poriadne preštuduj ak si to chceš opravovať sám. (kontrola hadičiek, podtlaku, N75 .......proste čítaj)
Po druhé ak by si nebol KUTYL s.r.o skús dať otazku či by Ti s tým niekto nepomohol z blízkeho okolia. ( on sa už niekto ozve)
No a po tretie - ak by neplatilo po prvé a po druhé, tak ostáva značkový servis-brbrbrbrbrbr . to mi ani klavesnica nechce písať.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Rsx18 píše:Tak co mi odporucate aby som spravil ako prve...
Mas VAG?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
kkk
Sběrač informací

Příspěvek od kkk »

He he přileju trochu oleje do ohně mám Golfa 3 1,9 TDI 66Kw naklápění lopatek nemám ale taky my v sobotu padl do nouzáku při 3000 ot a pak ještě i dřív ale to auto se chytlo stačilo trochu ubrat zedvakrát a zase to jelo na hadice v sání se budu dívat až ve středu dřív se k tomu nedostanu ale přišel jsem na zajímavou věc (teda aspon pro mě nejsem automechanik ) pak jsem jel ke známému asi tak 10 kilometrů a zničeho nic to auto jelo jako neřízená střela normálně to točilo 4500 ot. A jelo to fak jak kráva když jsem otevřel kapotu tak jsem si všimnul že ta černá trubička co vede z paroch do řídící jednotky vysela jenom na chlupech toho opředení otázka zní než ta trubička praskla mohla řídící jednotka házet ty Chyby a padat do nuzáku protože když jsem zastavyl tak ta hadice už nebyla nasazená a v chytré knížce pro blbce (jak na to) jsem se dočetl že ta řídící jednotka podle toho dávkuje palivo tomu nerozumím přeci když turbo zvýší tlak v sání tak by ta řídící jednotka měla přidat více paliva a to auto by mělo být živější nebo né
Předem děkuji
(wallbash)
kkk
Sběrač informací

Příspěvek od kkk »

A forum jsem taky četl tolikrát že jsem s toho taky jelen holt když nejsem automechanik ale elektrikář a trochu elektronik bastlíř tak si nejsem v některejch věcech pevnej v kranflecích od toho tady je forum kde se zeptám a nechám si poradit a pak zvážím jestli jsem schopnej to opravit nebo to rači dám do servisu za drahý penis na tom foru je toho tolik že kdybych to měl pokaždé všechno číst tak nebudu vůbec jezdit a jenom něco hledat a ti co tomu rozumí se budou nudit doufám že mě td neukamenujete hi hi

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

kkk píše:A forum jsem taky četl tolikrát že jsem s toho taky jelen holt když nejsem automechanik ale elektrikář a trochu elektronik bastlíř tak si nejsem v některejch věcech pevnej v kranflecích od toho tady je forum kde se zeptám a nechám si poradit a pak zvážím jestli jsem schopnej to opravit nebo to rači dám do servisu za drahý penis na tom foru je toho tolik že kdybych to měl pokaždé všechno číst tak nebudu vůbec jezdit a jenom něco hledat a ti co tomu rozumí se budou nudit doufám že mě td neukamenujete hi hi

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
dobré...... :D
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
kkk
Sběrač informací

Příspěvek od kkk »

To jsem tam napsal schválně abych to trochu odlehčil to téma ale rozumíš to jenom čteš hledej, Gogole, milionkrát se to probíralo nebo zkus a uvidíš ale pro toho co tady nesedí každý den a potřebuje v něčem poradit a popohnat je taková informace k ničemu než tam napíšeš hledej tak k tomu můžeš i poradit když to bez toho hledej nejde né já bych vám mohl poradit když se vám sama vypíná televize Funaj tak je to na 90 procent procesor za 200 korun a v servise dáš minimálně 1000 korun a takhle bych mohl pokračovat
Nic ve zlém
:D :D
Ashley
Přispěvovatel

Příspěvek od Ashley »

JEDNA OTAZKA....KED UZ TO JE TURBO ZASRATE,...MOZE TO MAT VPLYV AJ NA VYKON/AKCELERACIU AUTA ???
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Ashley píše:JEDNA OTAZKA....KED UZ TO JE TURBO ZASRATE,...MOZE TO MAT VPLYV AJ NA VYKON/AKCELERACIU AUTA ???
nejspíš si odpovíš když se naučíš jak to turbo vlastně fachčí miloš
Rsx18
Přispěvovatel

Příspěvek od Rsx18 »

dnes som bol za jednym znamym, sme to napichly na wag a spravili testovaciu jazdu....No zistili sme ze turbo tlaci jak besne....povedzme ze malo tlacit 1,8 a ono tlacilo 2.5... tak asi budu tie lopatky pridrete...neviem pozical som si este novu N75 tak zajtra to vyskusam a pozrem aj hadicky a ked nie tak turbo von...Mozte mi prosim niekto poslat niejaku dokumentaciu ako sa rozobera alebo aspon niejaky link kde sa to uz rozoberalo...dakujem zatial
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“