vag k + can commander

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
motoroman
Nováček
Odpovědi: 0

vag k + can commander

Příspěvek od motoroman »

zdravím všechny ladiče, mám problém s vag k + can commander full . nasál jsem ho na netu, ale asi mi to nějak nejde nainstalovat, vše sem udělal a když připojím auto ke kabelu tak mi to napíše "INIT DOG FAILED"
odkliknu to naskočí program, ale nelze s tím vůbec pracovat, nic nenačte. Pokud by se našel někdo v Praze či okolí kdo by mi s tím pomohl zajel bych někam v okolí a za pomoc bych i zaplatil. Díky všem. Dle toho co jsem tu vyčetl se jedná o klon...
marquee
Přispěvovatel

Příspěvek od marquee »

k tomuhle programu potřebuješ kabel s hardwarovým klíčem
motoroman
Nováček

Příspěvek od motoroman »

kabel mám, ale s tím klíčem si nevím rady, potřebuju kdo by mi to nainstaloval, zaplatil bych
fireblademan
Přispěvovatel

Příspěvek od fireblademan »

záleží jaký máš kabel, jeslti ti to píše init dog failed,pak musíš mít kabel+usb dongle zvlášt, jeslti máš jen kabel,pak máš špatný soft,,každopádně poradit by měl prodejce
motoroman
Nováček

Příspěvek od motoroman »

no dovezl jsem to od kámoše z německa co to koupil na ebay, mám kabel na kterým píšou vag k+ can commander full a k tomu bylo cédéčko s programem, ale nějak mi to s noťasem nekomunikuje a píše to cos psal init dog failed
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no to vypadá na to že je to verze kablu kde musíš mit ješte dongle

já mám kabl kde neni potřeba tak ti mužu poslat SW za zkoušku to aspon
stoji zase aby sis neodpráskl kabel uplne jinou licenci

máš pokud otevřeš program za nazvem programu napsano něco v závorce????? třeba zemi puvodu :-D
Tomasek1234
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasek1234 »

No nevim nechce kazda verze jinej kabel? A navic to bude nejakej klon ne?
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no to je jasný že co kabel to jiný číslo ale co vím tak celá čína :-D používá jednu verzi kteoru klonujou všichni :-D tak by to mohlo poasovat :-D ale pokud nekdo sehnal klon s dongle bude to jiste uplne jiná verze kablu než ta bez dognle...

ale neni pochyb o tom že je t oriziko to zkoušet

jinak asi platí to že funkčnost má zařídít prodejce pokud jí nezařídí a nezaručí pak je to špatný prodejce
motoroman
Nováček

vag k+can commander

Příspěvek od motoroman »

no jde o to, že jsem k tomu dostal cédéčko, ale když ho hodím do noťasu tak se mi u toho souboru DPInst neobjeví koncovka exe a tudíš mi to nejde nainstalovat, jedná se určitě o klon z číny tak jestli někdo může pomoci, budu moc a moc rád, díky
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no mě na commandera běhali normálně ovladače co jsem měl nainstalovaný pro KKL kabl..... ty jsou k mani zde: http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB

jinak toinstalák nefungoval ani mě v tý složce ale stačí pouze pokud ti nebude behat KKL driver

Přidat nový HW-> zařízení bylo již připojeno ->COM a LPT-> a pak už jen zadat cílovou cestu do složky kde je ten ovladač zkopčený a pujde to 100% :-D

snad ti to bude k nečemu ale mě stačil opravdu ovladač z výše uvedenýho odkazu :-D
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“