vag k + can commander
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vag k + can commander
zdravím všechny ladiče, mám problém s vag k + can commander full . nasál jsem ho na netu, ale asi mi to nějak nejde nainstalovat, vše sem udělal a když připojím auto ke kabelu tak mi to napíše "INIT DOG FAILED"
odkliknu to naskočí program, ale nelze s tím vůbec pracovat, nic nenačte. Pokud by se našel někdo v Praze či okolí kdo by mi s tím pomohl zajel bych někam v okolí a za pomoc bych i zaplatil. Díky všem. Dle toho co jsem tu vyčetl se jedná o klon...
odkliknu to naskočí program, ale nelze s tím vůbec pracovat, nic nenačte. Pokud by se našel někdo v Praze či okolí kdo by mi s tím pomohl zajel bych někam v okolí a za pomoc bych i zaplatil. Díky všem. Dle toho co jsem tu vyčetl se jedná o klon...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
no to je jasný že co kabel to jiný číslo ale co vím tak celá čína
používá jednu verzi kteoru klonujou všichni
tak by to mohlo poasovat
ale pokud nekdo sehnal klon s dongle bude to jiste uplne jiná verze kablu než ta bez dognle...
ale neni pochyb o tom že je t oriziko to zkoušet
jinak asi platí to že funkčnost má zařídít prodejce pokud jí nezařídí a nezaručí pak je to špatný prodejce

ale neni pochyb o tom že je t oriziko to zkoušet
jinak asi platí to že funkčnost má zařídít prodejce pokud jí nezařídí a nezaručí pak je to špatný prodejce
vag k+can commander
no jde o to, že jsem k tomu dostal cédéčko, ale když ho hodím do noťasu tak se mi u toho souboru DPInst neobjeví koncovka exe a tudíš mi to nejde nainstalovat, jedná se určitě o klon z číny tak jestli někdo může pomoci, budu moc a moc rád, díky
no mě na commandera běhali normálně ovladače co jsem měl nainstalovaný pro KKL kabl..... ty jsou k mani zde: http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB
jinak toinstalák nefungoval ani mě v tý složce ale stačí pouze pokud ti nebude behat KKL driver
Přidat nový HW-> zařízení bylo již připojeno ->COM a LPT-> a pak už jen zadat cílovou cestu do složky kde je ten ovladač zkopčený a pujde to 100%
snad ti to bude k nečemu ale mě stačil opravdu ovladač z výše uvedenýho odkazu
jinak toinstalák nefungoval ani mě v tý složce ale stačí pouze pokud ti nebude behat KKL driver
Přidat nový HW-> zařízení bylo již připojeno ->COM a LPT-> a pak už jen zadat cílovou cestu do složky kde je ten ovladač zkopčený a pujde to 100%

snad ti to bude k nečemu ale mě stačil opravdu ovladač z výše uvedenýho odkazu