Vag-com a kábel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vag-com a kábel
Pri kúpe diagnostického kábla som dostal výstrahu, že nesmiem zmeniť priložený vag-com 704.1 za inú verziu ani jazykovú mutáciu. Môžem niečo poškodiť ak toto zmením? Ďakujem.
Re: Vag-com a kábel
Přesně tak, umrtvil by sis kabel, resp. vagcom ti udělá přepis v kabelu a ten se stane nefunkční. Pak pomůže jen znovu naprogramovat atmegu a eepromu.kimori píše:Pri kúpe diagnostického kábla som dostal výstrahu, že nesmiem zmeniť priložený vag-com 704.1 za inú verziu ani jazykovú mutáciu. Môžem niečo poškodiť ak toto zmením? Ďakujem.
A proc nejsi nadsený ? kabel jsi koupil za slusnou cenu, je to sice klon, ale to je prece jedno - myslim, ze si clovek dokaze pohlidat, aby nespustil jinou verzi nez na jakou ten kabel je ! a pokud ano, tak se vzdy necha opravitkimori píše:Dík za radu. Nie som nadšený. Stálo ma to 2000 SKK.

-
- Přispěvovatel
vag-com
PROSIM O POMOC!!! som amater, kamarat mi predal vag-com 704_1 cz + OBDII CAN USB ...
vsetko mi fungovalo, az raz mi vyskocilo okno ze tato verzia je zastarala, aby som si stiahol novsiu... tak som stiahol, a odvtedy mi to nejde.... nemohol som nejak dojebat kabel??? da sa to este opravit??? ako??? stale mi vypisuje ze usb driver nemoze byt nainstalovany... pomoc prosim... som brzda....

vsetko mi fungovalo, az raz mi vyskocilo okno ze tato verzia je zastarala, aby som si stiahol novsiu... tak som stiahol, a odvtedy mi to nejde.... nemohol som nejak dojebat kabel??? da sa to este opravit??? ako??? stale mi vypisuje ze usb driver nemoze byt nainstalovany... pomoc prosim... som brzda....

-
- Přispěvovatel