dotaz 4 motion passat TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dotaz 4 motion passat TDI
Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma
Re: dotaz 4 motion passat TDI
Ano pochopil jsi to správně,je to quattro,myslim II.gen,tj. že mezinápravový diferenciál má poměr 50:50.81kw TDI jsem měl,auto na normální ježdění v sérii to žádnej závodník to nebude.Co se týká podvozku je shodný s Audi A6 a zvýšen cca o 1cm oproti normálnímu passatukléma píše:Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ahoj, já s tím jezdím v průměru za 6. Když na to šlapu, tak za 6,5 - 7. No a s vlekem a dvouma koňma za 9. Skušenosti jsou super. Zrovna v sobobu jsem byl s koňma na Hubertu a nějakej typ s transportérem se mi tam posmíval - jestli to prej to malé autíčko uveze. Když zůstal viset na podmáčené louce a já jsem se okolo něj otočil a odjel, tak už se asi nesmál.kléma píše:Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma

VW Passat Syncro 1,9 Tdi 81 kW - AFN, jednohmota Valeo, EGR + KAT off - auto je prodané
Mitsubishi Pajero 3,2 DiD
Mitsubishi Pajero 3,2 DiD
- patrik.kloucek
- Aktivista
[
Ahoj, já s tím jezdím v průměru za 6. Když na to šlapu, tak za 6,5 - 7.
no tak to nechapu...jak je mozny ze ja se v prumeru pod 7.5l nedostanu
a to nejezdim nejak sportovne...cestovni rychlost vsude je cca 110 a po meste lazo plazo ale spis vic nez 50 protoze 50 se stim jet nejak neda
no a dalnice tak 13é az 140
....je to normalni...s predohrabem jsem jezdil s tim samim jiznim stylem o 2l min 
Ahoj, já s tím jezdím v průměru za 6. Když na to šlapu, tak za 6,5 - 7.
no tak to nechapu...jak je mozny ze ja se v prumeru pod 7.5l nedostanu

clovek,nevidis? Ved VW Passat vari patri pod Toyotu?HUMMER píše:ses ve spatnem foruhot to do problemy z vw a ne mezi nemecke vozy,podivej se na nadpis
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR