AUDI A6 PD96 chip nekludny volnobeh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AUDI A6 PD96 chip nekludny volnobeh
Ahoj,
mam moznost zohnat A6 2002 AWX 96kw, ale ma problem s volnobehom, malicko viac sa trasie a vsetko rezonuje pri volnobehu, po miernom pridani plynu je to ok. inak slape super, je tam chip a chcel by som vediet kde moze byt problem, ci je to chipom, alebo napr. zotrvacnik, alebo ci je tam mozne nieco zmerat VAGom a zistit jednoznacne pricinu nekludneho chodu na volnobeh. ide o to, ci nebudem musiet do toho vrazit este 50 000. dik za rady skusenych
mam moznost zohnat A6 2002 AWX 96kw, ale ma problem s volnobehom, malicko viac sa trasie a vsetko rezonuje pri volnobehu, po miernom pridani plynu je to ok. inak slape super, je tam chip a chcel by som vediet kde moze byt problem, ci je to chipom, alebo napr. zotrvacnik, alebo ci je tam mozne nieco zmerat VAGom a zistit jednoznacne pricinu nekludneho chodu na volnobeh. ide o to, ci nebudem musiet do toho vrazit este 50 000. dik za rady skusenych
Nebo dopni plynový lanko nějakou pružinkou, tak je to jednodušší a funguje toextrem píše:robi to aj pri stlacenej spojke rovnako, zda sa akoby ten motor vibroval pri nizkych otackach, daju sa zvysit volnobezne ot. nejakym sposobom?

Je to styl opravy: ,, Takhle to nikdy nedělej ´´

Škoda Fabia 1.2 HTP 12V
Škoda Forman 1.3i
ZETOR 3011 23 PS r.v. 1962
Škoda Forman 1.3i
ZETOR 3011 23 PS r.v. 1962
Palda píše:Nebo dopni plynový lanko nějakou pružinkou, tak je to jednodušší a funguje toextrem píše:robi to aj pri stlacenej spojke rovnako, zda sa akoby ten motor vibroval pri nizkych otackach, daju sa zvysit volnobezne ot. nejakym sposobom?
Je to styl opravy: ,, Takhle to nikdy nedělej ´´
lanko na pd, hmmm...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
tacho 200 000, stav super, dymivost som si moc nevsimal za studena, za tepla nedymi. potreboval by som to nejak rychlo zistit ak je to mozne, vstrekovace sa skusaju demontovane na skusobnom zariadeni, alebo to ide v aute?pafka píše:to je jediný co Ti pomůže, jinak se vagem dá zjistit víc , ale musíš k někomu kdo to trochu zná, můj tip je načnutej vstřikovač , chce to kontrolu, raději i změřit tlaky ve válcích, studený to nějak nepokuřuje?a kolik má najeto?