zahada felicia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zahada felicia
kamoš mi volal, že rieši problem na felicii 1,3 jednobodovy vstrek, auto prejde cca 3 km a zdochne, vypneš kluč naštartuješ znovu a zase ide cca 3km, vymenil komplet vstrekovanie, čerpadlo v nadrži, riadiacu jednotku motora a stale to iste, nemal niekto niečo podobne?
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
ak uz raz auto nastartuje a bezi tak je dalej imobilizer bez vplyvu na jeho chod - potom tam uz vobec nemusi byt - kedysi sa nazyval aj " rozjazdova poistka " - preto nemoze sposobovat horepopisany problem. Moj nazor je, ze pricinou zastavenia je strata tlaku paliva sposobena bud filtrom alebo napajanim cerpadlaslovacek.milos píše:taky napiš co je tam za klíček, pokud je dutý tak by to chtělo podívat se do řídící jednotky imobilezeru mohla by tam být závada klíček slabý signál miloš
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
-
- Aktivista
já to jednou řešil u feldy ujela tak 5 km a chcípla,Lukas001 píše:Miloši to by asi nepopojel 3kmslovacek.milos píše:taky napiš co je tam za klíček, pokud je dutý tak by to chtělo podívat se do řídící jednotky imobilezeru mohla by tam být závada klíček slabý signál miloš
neměl jsem přístup k vag, ale dostal jsem typ na imo, že prej by to mohl být vadný kontak od snímacího kroužku, přešrouboval jsem komplet řj,imo,z druhé feldy a bylo po záhadě, na tu druhou jsem pak dal zas řj,imo, z té první a jelo to taky,
nemusí to být tento případ prostě jsem si jen vzpoměl miloš
-
- Aktivista
maros4341 píše:ak uz raz auto nastartuje a bezi tak je dalej imobilizer bez vplyvu na jeho chod - potom tam uz vobec nemusi byt - kedysi sa nazyval aj " rozjazdova poistka " - preto nemoze sposobovat horepopisany problem. Moj nazor je, ze pricinou zastavenia je strata tlaku paliva sposobena bud filtrom alebo napajanim cerpadlaslovacek.milos píše:taky napiš co je tam za klíček, pokud je dutý tak by to chtělo podívat se do řídící jednotky imobilezeru mohla by tam být závada klíček slabý signál miloš
si to někdy zkus u feldy pokud ten čip odděláš ihned se ti vypne čerpadlo a vstřikování miloš
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ne to nejde miloši věř námslovacek.milos píše:já to jednou řešil u feldy ujela tak 5 km a chcípla,Lukas001 píše:Miloši to by asi nepopojel 3kmslovacek.milos píše:taky napiš co je tam za klíček, pokud je dutý tak by to chtělo podívat se do řídící jednotky imobilezeru mohla by tam být závada klíček slabý signál miloš
neměl jsem přístup k vag, ale dostal jsem typ na imo, že prej by to mohl být vadný kontak od snímacího kroužku, přešrouboval jsem komplet řj,imo,z druhé feldy a bylo po záhadě, na tu druhou jsem pak dal zas řj,imo, z té první a jelo to taky,

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
-
- Aktivista
a co nejde jsem tě nějak nepochopil milošLadas píše:ne to nejde miloši věř námslovacek.milos píše:já to jednou řešil u feldy ujela tak 5 km a chcípla,Lukas001 píše: Miloši to by asi nepopojel 3km