Zmena vykonu Golf3 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zmena vykonu Golf3 TDI
Caute hosi mam golfa 1.9TDI 1997 kod motora AHJ a precital som cele forum ale kod motora takyto som tu veru nenasiel tiez sa chcem spytat co znamena motor 1Z a este chcem vediet ci mi dako pomozu vstreky s 81 kw golfa mam tam supersprint filter katalizator off cip a vacsi IC a stale sa mi zda ze to netaha dako extremne ako kazdy na fore pise ze vymeni vstreky cipne a ma hned 160 koni to chodi kazdy clen fora na motorovku alebo to len tak tu hadzete.
tak ten kod co pises je blbost, bude to asi AHU, motot 1Z je 1Z- to isté ako AHU, akurát AHU od čísla motora okolo 100 000 má už dobré piesty a 1Z a ahu do 100 000 špatné piesty. A chcel by som videť kde si čítal že trysky+chip=160 koní. Ešte na neakom ASV alebo ALH by to možno šlo ale bolo by to aj tak už za možnosťami turba.
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
nikto sa tu nerozculuje, ale nehnevaj sa, ten kto by mal viac čítat fórum si ty
. Vo vseobecnosti sa tu moc neprehana, vacsinou tu kazdy hovori o realnych vykonoch,vid. grafy z brzy. A o tom prerabani turba co sa pytas je tu pisane fakt dost. Najprv si zisti ake mas cislo motora ak nechces aby ti piesty tiekli vyfukom...160 koní je na staré piesty už dobrá nálož a s turbom z 81kw octavky to uz vobec nepojde, v predchdzajucich dvoch prispevkoch to bolo hadam dost jasne povedane. Toto všetko by si sa dozvedel, keby si dal "hladat" a cital...

Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
no vies ja by som aj cital a pisal len ja nemam dako cas bud som v praci alebo v dielny dlho do noci takze to len tak v nedelu ked sa nudim si troska pocitam a tak ja sa moc nevenujem motorom a skumaniu okolo toho chapes takze preto take hlupe otazky. Nemam kedy sa venuvat ani svojmu autu iba obcas.
treba dost citat ... a potom si uvedomit ..kto s tych co tu pisu s tym aj robia = maju kopu velmi dobrych postrehov a skusenosti a rad3copsi3 píše:no to je chalani vsetko pekne ale tak si troska precitajte toto forum a diskusie niektory sice maju pravdu ale niektory tu prehanaju strasne ci nemam pravdu ja som to zobral vseobecne ale je to moj nazor ok je to dobre forum toto vela krat mi tu ludia pomohli tak sa nerozculujte.

musis citat a vhodne sa pytat ... a fakt v prvom rade treba poznat co mas za HW sam ...
inak si mozes kuknut aj ponuku uprav DP ..tam mas kde sa xces vykonom dostat a co cca musis preto spravit ... napovie
inak LM
GIV var asz 4mot upraveny
co žleš, že tu nikde není návod na přestavbu, koukni do FAQ, tam toho je od humla hafo, ale musíš brát v potaz, že pro každé auto je drobek jiné, jinak třeba já jsem přestavil G3 na 170PS a 350Nm, se koukni do FAQ přestavba 1Z na AHF http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=26841
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
no to mas pravdu ale ja som mechanik a viem si to urobit sam a zadarminko vies len sa musim troska oto zaujimat akoze o motori ja robim v dielni plecharinu lakovacky obcas daku spojku a tak motori moc nie ak tak daku hlavu ale dake prerabacky zatial nie a nemam kedy hladat a citat forum tak sa opytam vas a tu mi niekto poradi. Inac dnes som montoval do golfa to odfukovanie pari na naraznik super to vyzera. Stalo to 1600 sk ale da sa to doma urobit za par suskov zajtra to v praci poratam hadicky ventili a tak a dam vediet ak bude mat niekto zaujem. Este to musim dorobit a urobit dake foto .