X431 Launch

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
spacewerk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

X431 Launch

Příspěvek od spacewerk »

Mužu sehnat -činana- Launch X431 za 45000,-kč je to dobrá cena????? mužu jich mít i víc pokud nekdo do toh ochce jít se mnou...
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

bezna cinska cena je okolo 1500 bubakov.
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no tak to je peknej rozdil :-D
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: X431 Launch

Příspěvek od Peete »

spacewerk píše:Mužu sehnat -činana- Launch X431 za 45000,-kč je to dobrá cena????? mužu jich mít i víc pokud nekdo do toh ochce jít se mnou...
a co podpora, upgrade??
Nissan Primera SW 1,9 DCi
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no to by snad mělo bejt v cene co mi říkal ten týpekco ho nabízí

je prej k tomu nejkaá karta která se akutalizuje přes PC a ta se dá pak zpět do launche...

potřebuju ho na Fiaty, Citroeny, Peugeoty a Land Rovery

umí to jednotky mimo motoru??? jako budíky nastavení intervalu , ABS, centrál atp nebo je to kus od kusu aspíš je to jen na motor ???
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

spacewerk píše:no to by snad mělo bejt v cene co mi říkal ten týpekco ho nabízí

je prej k tomu nejkaá karta která se akutalizuje přes PC a ta se dá pak zpět do launche...

potřebuju ho na Fiaty, Citroeny, Peugeoty a Land Rovery

umí to jednotky mimo motoru??? jako budíky nastavení intervalu , ABS, centrál atp nebo je to kus od kusu aspíš je to jen na motor ???
umi to skoro vsechny jednotky, ale zalezi o jaky auto zrovna jde, jako vsechny ostatni diag, neni to 100%ni, treba zrovna Fiaty, hlavne do roku 00 to neni nejlepsi volba, treba nektery alfy jdou jiny ne, landaky to umi, ale musis si s tim dat praci a najit spravnej typ jednotky, nekdy bys to ani necekal. Citroeny a Peu to umi celkem zdatne, umi kodovat vstriky, programovat jednotky, reset FAP atd. ale chce to se s tim naucit delat, mamji pres rok a porad to jeste vsechno neumim. U VW si budes muset pamatovat vsechny kanaly a i hodnoty, protoze tam chyby popis, coz je takovy vetsi - , ale zase to ma hezkou napovedu pri jinych vecech. Neni to spatny, spis naopak, jsem max. spokojenej, dal jsem za ni trochu vic, ale jak rikam, pred vic jak rokem. Podporovanych znacek je tam dost, dokonce jsem byl schopen diagnostikovat motor a prevodovku na Aston Martin DB9, coz me opravdu prekvapilo, dokonce to i zavadu naslo a spravne oznacilo. Neni tam Lambo (noteeth), zvlada to hrde japonce, vubec asiaty... pokud to k praci potrebujes, jdi do toho, muj nazor... ;)
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no uvidim ta cena je sic v poho ale budu muset neco našetřit i když za 40 měření je to zpátky :-D

já se tim neživím spíš okrajově jen mě takovýhle věci zajimaj a bevjej a chtel bych tomu rozumět vic než jako nyní jen jako uživatel auta...
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

spacewerk píše:no uvidim ta cena je sic v poho ale budu muset neco našetřit i když za 40 měření je to zpátky :-D

já se tim neživím spíš okrajově jen mě takovýhle věci zajimaj a bevjej a chtel bych tomu rozumět vic než jako nyní jen jako uživatel auta...
40 mereni a je to zpatky?? Nejsi veru z levneho kraje...
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

:-D n oto byl jen odhad ne??? :-D tak možná 80 :-D
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

optimisto...tak jednoduchy to neni