Porsche
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
zkušenosti nebrat furt leštíš okno když to necháš někde stát jak do toho lidi pořád čumí jinak nafťáky jim moc nejdou..... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- woodman007
- Přispěvovatel
No kdo maji skusenosti nemaji cas sem chodit
asi ..
pockej chvilicku a za kradku dobu budeme mit auta z Porsche Group nes VW Group .. kdis Porshe maji zajem koupit VW
Prakticky Ti reknu ze tady na ulici Porschaky vidim skoro kazdy den par karad, hlavne Cayenne, ale je strasne draha, a vim ze sef meho bratrance chce si koupin novou ale musi cekat asi rok nes pride naneho rada.
Bere se to jako luxusni sportovni auto s visokou kvalitu, jendou jsem cetl asi na MSN auto ze porsche, hmm.. no nevim jak to visvetlit, ale ze ma niskou utratu na upravu, ne ze ma levne nahradni dily ale proste ze se neskazi.
Jak jsem rikal tady jezdi Cayenne nejvic z Porsch a urcite v nem jezdi ty co nato maji, a pak Caymenn, a tym vecinou jezdi zensky ktri maji kdo jim to koupi. 911 vidim sem tam ale min, a vecina v nem jezdi Evropstane.
Zeptal jsem se mechanika o Porsche jednou a rikal ze je moc kvalitni, a jinym dnem jsem se ho ptal kdybych nahodou zbohatnul jako sportak by jsi poradil, tak rikal ze Porsche, ale asi us jsem na dost stary

pockej chvilicku a za kradku dobu budeme mit auta z Porsche Group nes VW Group .. kdis Porshe maji zajem koupit VW

Prakticky Ti reknu ze tady na ulici Porschaky vidim skoro kazdy den par karad, hlavne Cayenne, ale je strasne draha, a vim ze sef meho bratrance chce si koupin novou ale musi cekat asi rok nes pride naneho rada.
Bere se to jako luxusni sportovni auto s visokou kvalitu, jendou jsem cetl asi na MSN auto ze porsche, hmm.. no nevim jak to visvetlit, ale ze ma niskou utratu na upravu, ne ze ma levne nahradni dily ale proste ze se neskazi.
Jak jsem rikal tady jezdi Cayenne nejvic z Porsch a urcite v nem jezdi ty co nato maji, a pak Caymenn, a tym vecinou jezdi zensky ktri maji kdo jim to koupi. 911 vidim sem tam ale min, a vecina v nem jezdi Evropstane.
Zeptal jsem se mechanika o Porsche jednou a rikal ze je moc kvalitni, a jinym dnem jsem se ho ptal kdybych nahodou zbohatnul jako sportak by jsi poradil, tak rikal ze Porsche, ale asi us jsem na dost stary

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Dost starý na Porsche nebo dost starý na zbohatnutí?Anas píše: .... ale asi us jsem na dost stary.....
Starý na Porsche určitě ne a jestli se necítíš na zbohatnutí vezmi lopatu, ropa tam je přeci uplně všude. Prý stačí dvakrát kopnout do země a už to teče.

Potom nám můžeš posílat naftu v litrových lahvích.
Už vidím jak u mě zvoní pošťák s plným baťohem flašek.

No kdyby to bylo tak jedno duche tak by to bylo prima, pak staci dat do hrnce a uvarit, a steho mam benzin, petrolej, naftu, a asfaltRichi píše:Dost starý na Porsche nebo dost starý na zbohatnutí?Anas píše: .... ale asi us jsem na dost stary.....
Starý na Porsche určitě ne a jestli se necítíš na zbohatnutí vezmi lopatu, ropa tam je přeci uplně všude. Prý stačí dvakrát kopnout do země a už to teče.
Potom nám můžeš posílat naftu v litrových lahvích.
Už vidím jak u mě zvoní pošťák s plným baťohem flašek.

I tak kdyby to tak bylo tak by nenasel misto kde dat lopatku, us by tam davno byly bargry

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
hmmm to bych mohl a nebo 88 targa -Nice Car!Peete píše:Boxstera nebrat, jedna nam sem jezdi ve 2,5 a zadna slava, ted tu mame 911 S z r. 1975, to uz je jiny kafe

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Cayenne
Realná zkušenost je že jsem v ničem pohodlnějším ještě nejezdil.Kdo by měl zájem o Cayenne S , 350 ps tak je momentálně na prodej.
-
- Aktivista
Nevim, ale nekde jsem slysel, ze Porsche by mela byt nej automobilka (jakoze s nejvice "nej" v pozitivnim slova smyslu).
Jinak uz aby to VW prebrala, protoze ucetnictvi VW je opravdu nezavidenihodne a prachy tam litaji doslova oknem (slova cloveka, co dela ve VW v Nemecku ve vyvoji prevodovek).
Jinak uz aby to VW prebrala, protoze ucetnictvi VW je opravdu nezavidenihodne a prachy tam litaji doslova oknem (slova cloveka, co dela ve VW v Nemecku ve vyvoji prevodovek).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)