Tlakování vodního okruhu audi A4 1,9 TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ryšoun
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Tlakování vodního okruhu audi A4 1,9 TDI

Příspěvek od Ryšoun »

zdravím mam audi A4 1,9 TDI a hrozně se ¨mi tlakuje vodní okruh a těsnění pod hlavou je o.k za každou radu děkuji
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

vicko na nadrzke/tesnenie pod hlavou/prasknuta hlava.. Ako vies ze tesnenie je OK ?
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
Ryšoun
Sběrač informací

Příspěvek od Ryšoun »

nejde olej do vody ani voda do oleje a pokud je špatný těsnění tak tlak do vody vnadobce pujde stále ale umě tlakuje nepravidelně ,a možná stim vším má společné topení pokud nedržím motor ve větších otáčkách tak netopí
Ryšoun
Sběrač informací

tlakování vody v okruhu A4 TDI

Příspěvek od Ryšoun »

tomiisp píše:vicko na nadrzke/tesnenie pod hlavou/prasknuta hlava.. Ako vies ze tesnenie je OK ?
nejde mi olej do vody ani voda do oleje a tlak do vody v nádobce je nepravidelný ,nevím ale možná stim má společné topení pokud motor nedržím ve větších otáčkách tak netopí
morose
Aktivista

Re: tlakování vody v okruhu A4 TDI

Příspěvek od morose »

tak ti mozna spravne nebezi vodni pumpa, popripade termostat nebo cokoli co ma za nasledek slaby prutok vody radiatorem topeni (zarostletopeni, oteviraci ventil.

Ale i pripadne vzduchove bubliny - ta hlava muze byt praskla a vodu normalne spalujes v motoru. Neni pravda ze praskle tesneni nebo hlavu poznas jen olej/voda....ubyva chladici kapalina?
Ryšoun
Sběrač informací

Příspěvek od Ryšoun »

termostat jsem vyndal a stále stejný skusím tu pumpu to auto stálo sice v garáži ale od ůnora ho nikdo ani nenatočil byla ucpaná taky ta slabá zpatečka do nádobky,nevím co ještě by mohlo bejt ucpaný už jen typuju čím to může bejt
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

Ryšoun píše:termostat jsem vyndal a stále stejný skusím tu pumpu to auto stálo sice v garáži ale od ůnora ho nikdo ani nenatočil byla ucpaná taky ta slabá zpatečka do nádobky,nevím co ještě by mohlo bejt ucpaný už jen typuju čím to může bejt
jeestli jsi nasel neco ucpany, ja bych se toho chytil. poradne to proplachni,nejlepe hadicí. Pak bych tam nalil nejakou sragoru na rozpousteni usazenin vodniho kamene z drogerie, ohřej to a nech to klapat. Pak znova poradne proplachnout....
Ryšoun
Sběrač informací

Příspěvek od Ryšoun »

Dík moc za radu dám vědět jak jsem dopad
tvargla77
Nováček

Příspěvek od tvargla77 »

moc chemie bych tam nelil muze to rozpustit borbel a ucpat chladic
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

tvargla77 píše:moc chemie bych tam nelil muze to rozpustit borbel a ucpat chladic
ten uz pricpanej bude stejne jako topeni....muze tomu jen pomoct. ale dulezity je to pak dobre proplachnout
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Tipoval bych to na pumpu,spadlý lopatky.
romerko
Sběrač informací

Příspěvek od romerko »

zdravím,

mám iplně stejný problém co kolega, neví někdo čím to tedy je a´t nemusím dělat všechno.

dík
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“