nejde olej do vody ani voda do oleje a pokud je špatný těsnění tak tlak do vody vnadobce pujde stále ale umě tlakuje nepravidelně ,a možná stim vším má společné topení pokud nedržím motor ve větších otáčkách tak netopí
tomiisp píše:vicko na nadrzke/tesnenie pod hlavou/prasknuta hlava.. Ako vies ze tesnenie je OK ?
nejde mi olej do vody ani voda do oleje a tlak do vody v nádobce je nepravidelný ,nevím ale možná stim má společné topení pokud motor nedržím ve větších otáčkách tak netopí
tak ti mozna spravne nebezi vodni pumpa, popripade termostat nebo cokoli co ma za nasledek slaby prutok vody radiatorem topeni (zarostletopeni, oteviraci ventil.
Ale i pripadne vzduchove bubliny - ta hlava muze byt praskla a vodu normalne spalujes v motoru. Neni pravda ze praskle tesneni nebo hlavu poznas jen olej/voda....ubyva chladici kapalina?
termostat jsem vyndal a stále stejný skusím tu pumpu to auto stálo sice v garáži ale od ůnora ho nikdo ani nenatočil byla ucpaná taky ta slabá zpatečka do nádobky,nevím co ještě by mohlo bejt ucpaný už jen typuju čím to může bejt
Ryšoun píše:termostat jsem vyndal a stále stejný skusím tu pumpu to auto stálo sice v garáži ale od ůnora ho nikdo ani nenatočil byla ucpaná taky ta slabá zpatečka do nádobky,nevím co ještě by mohlo bejt ucpaný už jen typuju čím to může bejt
jeestli jsi nasel neco ucpany, ja bych se toho chytil. poradne to proplachni,nejlepe hadicí. Pak bych tam nalil nejakou sragoru na rozpousteni usazenin vodniho kamene z drogerie, ohřej to a nech to klapat. Pak znova poradne proplachnout....