Golf 3 tdi,i po geometrii táhne do leva.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf 3 tdi,i po geometrii táhne do leva.
zdar,potřeboval bych radu někoho znalýho věci,byl jsem na geometrii,s tím že jsem měnil přední tlumiče a péra a auto potom táhlo trochu do leva,tak mě seřizovali odklony a sbíhavost a prej by to mělo bejt ok,dali mě papír od tý geometrie,co vyjel z tý mašiny.když jsem ale odjížděl ze servisu domů,tak jsem byl nas....j,protože to táhlo do leva možná ještě víc než předtím a stálo mě to nějakejch 700kč za tu geom.ou shit a auto stejně táhne do leva. 

-
- Přispěvovatel
a uz si prezul...???
take som liecil...tiez geometria a brzdy a tak a nakoniec majitel nemal oznacene pri prezuvani predne a zadne a obul ich striedavo....tj na predku mal minulorocnu jednu prednu a jednu zadnu....nebolo vidiet rozdiel v dezene nafukane boli rovnako ale auto tahalo jak svina...po prehodeni na jdnej strane s predu do zadu islo jak elektricka
...
take som liecil...tiez geometria a brzdy a tak a nakoniec majitel nemal oznacene pri prezuvani predne a zadne a obul ich striedavo....tj na predku mal minulorocnu jednu prednu a jednu zadnu....nebolo vidiet rozdiel v dezene nafukane boli rovnako ale auto tahalo jak svina...po prehodeni na jdnej strane s predu do zadu islo jak elektricka
...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
-
- Přispěvovatel
tak tak tie som mal nieco podobne robili to gumy ,isiel som na geometriu a ta ukazala ze je vsetko v poriadku tak som zemenil prave kolesa za lave a prestalo to tahat do jednej strany .sranda no...colorconceptGT píše:a uz si prezul...???
...

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
S tímto tématem mívám také často problémy. Pokud se dělají nové tlumiče, určitě se něco na geometrii musí změnit. Já teda měnil i uložení a měl jsem potom volant hodně nakřivo. Ale pokud to táhlo a táhne dál, bude to v něčem jiným. Vsadil bych na ty pneumatiky. Ale taky není pravda, že pokud táhne auto např. do leva a prohodím přední pneumatiky mezi sebou, že by to mělo táhnout doprava, pokud to je gumama. Měl sem takovou zkušenost, že auto táhlo hodně doleva, prohodil sem přední mezi sebou a byl klid. Gumy byly nový a byly to michelinky. Takže určitě to zkus prohodit, měl bych poznat změnu. Ale rozhodně kdyby to pohohlo, nenechávej to tak, mají předepsaný směr. ale možná sem tě nepochopil dobře. Auto táhlo i před geometrií? dal si zimní kola a stále táhne? Ještě otázka, táhne to jen při přidání plynu nebo i na volnoběh třeba z kopce? Protože potom by to taky mohla prý dělat poloosa
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: Golf 3 tdi,i po geometrii táhne do leva.
Hoď sem ten protokol z geometrie a hned uvidíme jestli je to geoškou nebo něčím jiným.gregys píše:zdar,potřeboval bych radu někoho znalýho věci,byl jsem na geometrii,s tím že jsem měnil přední tlumiče a péra a auto potom táhlo trochu do leva,tak mě seřizovali odklony a sbíhavost a prej by to mělo bejt ok,dali mě papír od tý geometrie,co vyjel z tý mašiny.když jsem ale odjížděl ze servisu domů,tak jsem byl nas....j,protože to táhlo do leva možná ještě víc než předtím a stálo mě to nějakejch 700kč za tu geom.ou shit a auto stejně táhne do leva.