CHCI BMW

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kukyno
Sběrač informací
Odpovědi: 0

CHCI BMW

Příspěvek od Kukyno »

zdravim všeci.po přemýšlení které další auto(mám a3 a chci prodat) koupit jsem se rozhodl pro vozi bmw,ptám se která motorizace je nejvýhodnější na ježdění a následně i na nějaké upravy.mnoho kamarádů a lidí mi doporučuje 330D a z druhé strany 2,5 benzín.nevim jak se mám rozhodnout,počítám že budete všichni doporučovat diesel,ale chtěl bych vědět včem je tak lepší než ten benzín,když spotřeba se prý o tolik nelíší.jde mi hodně o výkon...rád se svezu...předem děkuji za vaše odpovědi popřípadě zkušenosti...
Kukyno
Sběrač informací

Příspěvek od Kukyno »

ještě dodatek jde o řadu 3 E46
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

nehovorim za seba ale za skusenost mojich viacerych kamaratov..mali 320D,nejake benziny ale nakoniec skoncili pri 330 ci 530..
to auto ma velmi slusny a dobry motor.spotreba je priam fantasticka a uz ani nechu pocut ze by menili za nieco ine..ten benzin nieje zly ale pekne si potiahne ked mu stupis...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

my sme tiez kupily bmw 320d E46 je v tom chip tunning komplet vybava

a mozem ti povedat zere to okolo 6 litrov pri normalnej jazde,ked stupis na plyn tak kolem 9-10l.rozhodne by som to nemenil za nic.
je to len na tebe a o vkuse.ja osobne mam mercedes c250(w202)

ma to 150koni a ani zdaleka sa to nevyrovna tomu 2litrovemu motoru od bmw.

a samotna udrzba nieje narocna co sa tyka filtrov a veci do motoru
Kukyno
Sběrač informací

Příspěvek od Kukyno »

plno lidí doporučuje diesel 330...s naftou mám už nějaké zkušenosti z audi a3,ale tahne mě to více k benzínu...potřeboval bych se spíše v obou verzích svézt a potom si udělat názor...také mě zajímají zkušenosti s udržbou benzinu a dieslu,neřešim napravy tlumiče atd,to jsou běžné opravy,jde mi spíše o motor,převodovku a elektroniku...
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

S upravou ti pomoct nemozem, lebo ju nerobim. U e46 by som volil 330d.
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

320d 110kw or 330d pro me vyhodny i pojisteni s bonusama od wusenrotu podle obsahu, pak treba nekdy chip a jsem na stejnym, protoze tam je deleni u 135kw myslim. za 150kw bych uz platil vic. ale novy motory, novy rady 3er, 5er, jsou zase uplne nekde jinde, maji lepsi prubeh kroutaku, tahnou uz od spodu lepe...ale to je zase momentalne dost penez navic
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
danny
Přispěvovatel

Příspěvek od danny »

čau ja mam 320d 110kw a sem naprosto spokojený doporučuju ti tento motor vykonovy rozdíl mezi 2litrem a 3litrem není až tak markantní kroutak je ale lepší u 3 litru ale platíš vic za pojištění,tak asi tak.
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

no ale se setikvaltem...voe ale nemuzes rikat ze je to skoro stejny jak trilitr :) jel si v sestivalu 3litru? ten prubeh, tahne to porad stejne az do cervenejch, ve 160ti slapnes na plyn a znatelne zrychluje...to je nebe a dudy stejne...ovsem 2l 110kw ma supr spotrebu, to se musi nechat!
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

Jdi do benzínu. V benzínu vyšší spotřeba ale méně náročné na údržbu, takže Tě to ve finále vyjde provozně na stejno, s tím rozdílem, že jezdíš a neřešíš. Podotýkám, že mám naftové motory rád, ale z vlastní zkušenosti rozhodně ne v BMW.
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

kup mercedesa a budeš mít po problémech.... ostatní značky jsou jen pokusy o auto :-D
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

mm píše:kup mercedesa a budeš mít po problémech.... ostatní značky jsou jen pokusy o auto :-D
sme se pobavili....to by teda dopad...radsej 3 BMW ako 1 Mercedes
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

mm píše:kup mercedesa a budeš mít po problémech.... ostatní značky jsou jen pokusy o auto :-D
mame mercedesa ML 270CDI od roku 2001 v rodine. ma 230t najeto, a dostaval dost zabrat - hlavne v tahu. na motoru teda musim rict nic, myslim jen neco s prevodovkou bylo, pak jen servorizeni a tlumice, ramena, cepy - normal, pak jen modul elektroniky na stahovani oken....mercedes jako dobry no :)
danny
Přispěvovatel

Příspěvek od danny »

to si piš že sem jel v 3litru hodně mi jich prošlo pod rukama ;)
jokamxw
Přispěvovatel

Příspěvek od jokamxw »

Chlapi a do jazdenej e90 by ste doporucili 2.0L dizlak(163K) alebo benzin(150K)? Najazdim do 25tt. km/rok. Dik.
GIV
Odpovědět

Zpět na „BMW“