Diesel na LPG
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Diesel na LPG
Tak mi to jednou nedalo a vzal jsem hořák, PB láhev a pustil mýmu mazlíkovy do sání. Funguje to. Máte někdo lepší zkušenosti než mé pokusné?
Dík.
Dík.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Diesel na LPG
ale co dál, vem si jakýkoliv sprej WD, konkorn, startovací a pojede to taky chvíli, pokud se předělává motor na LPG tak se upravuje hlava, dají se svíčky a rozdělovač, dělal se tak avie stálo to kdysi kolem 60.000 korun milošPavel píše:Tak mi to jednou nedalo a vzal jsem hořák, PB láhev a pustil mýmu mazlíkovy do sání. Funguje to. Máte někdo lepší zkušenosti než mé pokusné?
Dík.
- ozi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ano, cital som o tom ze to robili oficialne v Land Roveroch v UK, davkoval sa plyn pod dolnu medzu zapalenia a inicalizacia horenia bol vstrek nafty, zlepsovalo to emisie, ale neviem ako to setrilo palivo, kazdopadne na sofistikovanejsi a vyuzitelny system potrebujes elektroniku a riadenie cerpadla
Clio 1991 1.9 D Lucas CAV od 15.4.2007 2x Peveko, oventrop Afriso Flow Control, vymenniky Alu 24 a 30 dosiek, nafta v nerez 25 l, manualne ovladanie spinacov ventilov
Je to prosté vstřikovací čerpadlo běží na volnoběh a zapaluje. Spotřeba nafty je pak nekde kolem 0,5 až 0,7 l/100 km. Přidělá se škrtící klapka jako od benzína a klasická PB přestavba. Teda podle typu vozidla a použitého zařízení. Záleží čím je to regulované dneska. Já mám ještě starší typ s reduktorem, tam je to sranda. Snímá to podtlak v sání a krabička s elektonikou podle lambdy přidává nebo ubírá. A co jsem měl karburátor tam to snímalo jen podtak v sání a tim se to řídilo. Dneska je to modernější a vstřikuje to a zpynuje se až přímo v sacím potrubí. Takže je to vhodné i pro turbomotory. Ale nevím čím je to řízené. Ale pan Google to určitě bude vědět. 

nemám žádnou kárku na naftu...
-
- Aktivista

nemám žádnou kárku na naftu...