zdravim,
dnes pri jazde po dialnici mi auto stratilo vykon.po prichode domov som napojil VAG a ukazalo chybu 17964-regulace plniciho tlaku - prekrocenie dolnej meze regulace(nahodila zavada). Po vypnuti motoru je vykon zas na chvilu OK pokial nedostane zahul napr jazda do kopca.Skusil som vymenit vahu vzduchu ale zbytocne.dalej som skusil diagnostiku akcnych clenov a ventil N75 cvaka-moze byt aj napriek tomu vadny? alebo moze byt niekde inde zavada?nebodaj turbo?
Po vypnuti sa ti resetla rj motora a presla z nudzoveho rezimu do normalu. Ventil ti moze jemne prepustat aj ked sa ma zavriet. Mohlo ti jemne seknut lopatky, ked sa turbo prilis zahrialo, zvykne to robit pri dlhej jazde, alebo napr. do kopca, ked je namahane.
dodi911 píše:Po vypnuti sa ti resetla rj motora a presla z nudzoveho rezimu do normalu. Ventil ti moze jemne prepustat aj ked sa ma zavriet. Mohlo ti jemne seknut lopatky, ked sa turbo prilis zahrialo, zvykne to robit pri dlhej jazde, alebo napr. do kopca, ked je namahane.
Odpoj hadičku od N 75 smerujúcu ku "plechovke" na turbe, daj do úst cucni a rukou kontroluj či ti ide regulacia ak nie banku dole s držiaku a vyskúšaj či ide ľahko tiahlo s lopatkami a či funguje samotná banka. Jedno z toho bude zrejme zlé.
dnes som skusil, vymenit N75 za novy ale aj tak pri zatazi nastala strata vykonu. cez VAG som nameral bloky 3 a 11. viete mi z toho poradit kde moze byt chyba?