kotouče misto bubnu,octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kotouče misto bubnu,octavia
Ahoj,chci vyměnit na octavce bubny za kotouče a zajima mě,jestli musim vyměnit celou napravu,nebo stači jen vyměnit komponenty,naboje atd..
aha tak to mi brzdila divně sériová i RS zadní brzda... 4 zuby a flekuje....myslím že jde o nastaveníAlex píše:+ je ina rucna brzda - bubnova ma mensi polomer paky... vidno to po rozobrati, miesto kde je uchyteny otocny cap je posunute... ak sa nevymeni paka rucnej brzdy, alebo neupravi ten cap, brzdi to divne

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
patřím mezi něDejvidos píše:tak to jsem nevěděl,ale znam kluky,co tam davaly celou napravu a s ručkou problem nebyl

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- tomiisp
- Aktivista
Odpovědi: 0
skor asi zalezi na stave toho mechanizmu v zadnom strmeni, ja som mal tiez rucnu povodne z bubnov a vzadu kotuce (uz tak kupene), nebrzdilo to ani na 6zubov, dali sa nove strmene a ako Ladas, 4 zuby a smykLadas píše:patřím mezi něDejvidos píše:tak to jsem nevěděl,ale znam kluky,co tam davaly celou napravu a s ručkou problem nebyl

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik