BMW 320D padání výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
BMW 320D padání výkonu
Lidičky mám menší problem s BMW 320D.. ř.j. 2003 r.v jinak auto 100kw r.v 1998.... mám to po čipu a když to ženu co to jde, tak to jede hodně dobře,,táhne to již od 1600 otáček... jen někdy když podřadím skočí me to jakdyž do nouzáku,,, motor pak netahne .. otackomer jde zhruba max do 2 tisic otacek,,, diagnostika me píše po teto chybe CHYBA VSTRIKOVACIHO CERPADLA RIDICI JEDNOTKY chyba č. 70... vypnu zapnu klíč a auto jede opet dobře... co stím? nějaká rada?
zdravim, tato ista vec sa mi stava na passate 2002 1.9 tdi-pd 96kw. auto proste ide, trebars idem na trojke do kopca tak 3k otacok, zrazu padne vykon, ako keby sa vyplo turbo a auto proste netaha, vypnem motor, nastartujem, a uz vsetko frci ako ma.
vada sa prejavuje uplne nahodne. niekedy ide 3 mesiace bez toho, a niekedy za tyzden 2x.
neviem o tom zeby bolo akokolvek zasahovane do jednotky - neviem o ziadnom chipovani na tomto aute. tak ci tak tvrdis ze to moze byt tym? alebo cim konkretne to moze byt a ako sa to da odstranit?
nechcel som zakladat nove vlakno tak sa pytam tu.
vada sa prejavuje uplne nahodne. niekedy ide 3 mesiace bez toho, a niekedy za tyzden 2x.
neviem o tom zeby bolo akokolvek zasahovane do jednotky - neviem o ziadnom chipovani na tomto aute. tak ci tak tvrdis ze to moze byt tym? alebo cim konkretne to moze byt a ako sa to da odstranit?
nechcel som zakladat nove vlakno tak sa pytam tu.
Seat Leon FR, 1.9 TDI ARL
-
- Přispěvovatel
Re: BMW 320D padání výkonu
Ja teda pochopil,ze na aute z roku 1998 mas ridici jednotku z roku 2003. Tohle neni jaksi technicky mozne 100kw verze pouziva edc15 a od roku 2002 se uziva edc 16.Pokud ti to dela pri podrazeni,je to blbe nastavene,dojdi za tim kdo chip delal at upravi mapu,pokud jsi z olomoucka dokazu ti pomocixanubysx píše:Lidičky mám menší problem s BMW 320D.. ř.j. 2003 r.v jinak auto 100kw r.v 1998.... mám to po čipu a když to ženu co to jde, tak to jede hodně dobře,,táhne to již od 1600 otáček... jen někdy když podřadím skočí me to jakdyž do nouzáku,,, motor pak netahne .. otackomer jde zhruba max do 2 tisic otacek,,, diagnostika me píše po teto chybe CHYBA VSTRIKOVACIHO CERPADLA RIDICI JEDNOTKY chyba č. 70... vypnu zapnu klíč a auto jede opet dobře... co stím? nějaká rada?
BMW 320d E46,2002