Zdravim,chtél jsem se zeptat uvažuji o prodeji mé Ibizi TDI a chtél bych ji nahradit napŕ Audi A4 s motorem 2.4 V6 121kW a nebo Seatem Toledo 2.3 V5 110kW,nebo VW Passatem B 5.5 a motrem 2.3 V5 125kW jestli s témito motory nemáte nékdo zkušenost na co si dát pozor atd...díky za info...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
Tomas.cz píše:2.4-V6 má známá v Audině, ve spojení s 6st tiptronic pěkná kombinace. Ale spotřeba je tak asi dvojnásobná oproti TDi
Já chci pouze manual....a spotřebu nějak neřešim teda pokud to neni 3.0 a vejš...spíš mě zajímá jestli na tom néco často odchází a na co si dát bacha.....
O1 1.8 20v Turbo Rs
Ten Pasik 2,3 V5 je petivalec 10ventil s rozvodovym retezem. Neni to letoun, ale jezdi pekne a je tichej. Kolega to ma a spokojenost. Ve ctyrkole jezdi od 10 - 13l po meste. Pry umi i pod devet, ale ja jsem na pohadky starej.
Já jsem chtél poŕád 2.5 V6 TDi ale když uź sem tady četl tolik téch historek a známýmu v Audi A6 Allroad se to taky uź tolikrát vys...Turbo,vačky...tak mé to dost odradilo...a letadlo uź néjak nepotŕebuju...ale 1.9 TDI už taky ne...mél jsem už 3 a to mi stačilo....problémi jsem s tim teda nemél ale chce to o néjakej válec víc...
O1 1.8 20v Turbo Rs