Navigácia TravelPilot DX 2-DIN RNS Nexus Security code

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lapsho
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Navigácia TravelPilot DX 2-DIN RNS Nexus Security code

Příspěvek od lapsho »

Zdravim. Nabijal som baterku v aute a po zapojeni baterky a zapnuti navigacie mi napisalo vlozte ochranny kod. Nasiel som nejake 4 miestne cisla v aute, ktore boli zle a v predajni skoda mi napisal cislo,ktore tiez nebolo spravne. Zablokovalo mi navigaciu. Vraj su 3 pokusy po 2 moznosti t.j. spolu 6 chybnych stlaceniVie mi niekto poradit nejaky sposob ako zistit cislo ? Auto bolo kupene ojazdene s navigaciou. Cislo som mal poznacene,ale nemozem ho najst a od posledneho sudneho pojednavania nie sme v kontakte s predoslym majitelom. Existuje nejaky soft na vycitanie cisla ? Vdaka za pripadne odpovede.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

kdybys to tam netukal jako zběsilej a nedřív zapnul zapalování a potom ručne navi tak naskočí,,,, auto si pamatuje co je tam za radio...
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

jirka cordoba GT TDi píše:kdybys to tam netukal jako zběsilej a nedřív zapnul zapalování a potom ručne navi tak naskočí,,,, auto si pamatuje co je tam za radio...

ale ale ;) to zalezi od rocnika a u tejto navi to tak nie je ak dobre pamatam.
kevino
Aktivista

Re: Navigácia TravelPilot DX 2-DIN RNS Nexus Security code

Příspěvek od kevino »

lapsho píše:Zdravim. Nabijal som baterku v aute a po zapojeni baterky a zapnuti navigacie mi napisalo vlozte ochranny kod. Nasiel som nejake 4 miestne cisla v aute, ktore boli zle a v predajni skoda mi napisal cislo,ktore tiez nebolo spravne. Zablokovalo mi navigaciu. Vraj su 3 pokusy po 2 moznosti t.j. spolu 6 chybnych stlaceniVie mi niekto poradit nejaky sposob ako zistit cislo ? Auto bolo kupene ojazdene s navigaciou. Cislo som mal poznacene,ale nemozem ho najst a od posledneho sudneho pojednavania nie sme v kontakte s predoslym majitelom. Existuje nejaky soft na vycitanie cisla ? Vdaka za pripadne odpovede.
ake to je auto a rocnik ?
holy
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od holy »

já mám nexuse v octe 2005 a po kapacitních zkouškách aku a zapnutí zapalování taky blikla na lcd výzva na pin - po zapnutí knoflíkem to samo zhaslo a navi naběhla normálně....
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
lapsho
Přispěvovatel

Příspěvek od lapsho »

Octavia r.v. 2003
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“