maxidot a 799AH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
maxidot a 799AH
Vymenil jsem u sve oktavy 1.9AHF 81kW MR 2001 budiky za maxidot. Mam komfort ...799AH a naskakuje chyba komunikace canbus s komfortem, č. chyby 1336... Jinak všechno asi funguje dobře, i spinač kapoty - jen dveře pochopitelně ne. Chci se zeptat jestli se s tim da neco delat, nebo jestli to mam nechat byt?
děkuju
děkuju
00 prve dvojcislie pokial nemas kontrolu brzdoveho oblozenia prip. hladinu v bandaske na ostrekovace 
0 pevny servisny interval
odkodujes airbagy v can geteway
a 1K odporom premostis drot od ziarovky zhavenia na S pin v modorm v stekri
Samozrejme ze si prehadzes piny a droty zo zeleneho do modreho stekra tak ako to ma byt
A radio Symphony si treba zohnat C aby sa dalo prepojit po trojdrate s budikami
Toto vsjo, ziadna veda. Ked neveris mozes si prist kuknut moju O1 TDI r.v. 2000

0 pevny servisny interval
odkodujes airbagy v can geteway
a 1K odporom premostis drot od ziarovky zhavenia na S pin v modorm v stekri
Samozrejme ze si prehadzes piny a droty zo zeleneho do modreho stekra tak ako to ma byt
A radio Symphony si treba zohnat C aby sa dalo prepojit po trojdrate s budikami
Toto vsjo, ziadna veda. Ked neveris mozes si prist kuknut moju O1 TDI r.v. 2000

jo,díky vám za informace,jediná závada co je na vagu,tak je vtý komunikaci,jinak problémy se žhavením nemám,měl jsem problém z kontrolkou tlaku oleje,psalo že je chybné čidlo.ale bylo na budíkách nastavený špatný kodování to jsem už dal dohromady,stačila změna servisního intervalu.
jinak jsem si auto dával po bouračce dohromady a měnil jsem dveře a je možný že jsou po autě rozdílný ty řídící jednotky ve dveřích.takže je zkontroluju a můžete mi někdo poradit jak teda zjistim jaký jsou generace?co na nich má bejt za číslo?
jinak jsem si auto dával po bouračce dohromady a měnil jsem dveře a je možný že jsou po autě rozdílný ty řídící jednotky ve dveřích.takže je zkontroluju a můžete mi někdo poradit jak teda zjistim jaký jsou generace?co na nich má bejt za číslo?