Jakou spojku na Fabii RS cca 140kw?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- petrscz1
- Přispěvovatel
Jakou spojku na Fabii RS cca 140kw?
Pánové poraďte,kamarád má Fábii s čipem zhruba 140kw a spojka klouže.
Jakou by měl dát?
Jakou by měl dát?
T4 Multivan 150PS
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pokial je auto vyuzivane z prevaznej casti na bezne jazdenie tak by som osobne tu kovokeramiku nedaval
...kym sa to zohreje tak tie rozjazdy su celkom tragicke... navyse s odlahcenym zotrvakom bez patricnej upravy softu je celkom "zabava" radit...
Myslim ze by mohlo stacit preoblozit lamelu nejakym HDS duty materialom a dat tam novy pritlacak, ak ma tento uz vymackane pera

Myslim ze by mohlo stacit preoblozit lamelu nejakym HDS duty materialom a dat tam novy pritlacak, ak ma tento uz vymackane pera

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Re: Jakou spojku na Fabii RS cca 140kw?
tak jestli kámoš nechce utrácet,tak stačí dát Keramiku lamelu od renovak.cz a vyjde mu na 5.500,- s dobírkou...
Já to mám na svém a funguje to skvěle a mám naměřeno 441Nm při 2.600 Ot./min.
Já to mám na svém a funguje to skvěle a mám naměřeno 441Nm při 2.600 Ot./min.

Seat Leon ala Cupra R,Brembo,neuspeed,chip GB.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Sifon: zrejme nie je keramicke oblozenie ako keramicke oblozenie
ja co som mal moznost skusit tak je to naopak....

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Stačí jednohmota s ATD , pokut neuvažuje o turbu a opravdovejch 140kwpetrscz1 píše:Pánové poraďte,kamarád má Fábii s čipem zhruba 140kw a spojka klouže.
Jakou by měl dát?

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
toby66kw píše:Stačí jednohmota s ATD , pokut neuvažuje o turbu a opravdovejch 140kwpetrscz1 píše:Pánové poraďte,kamarád má Fábii s čipem zhruba 140kw a spojka klouže.
Jakou by měl dát?
to je 6 kvalt a spojka 240 mm. tak zrejme nie.
GIV var asz 4mot upraveny
-
- Přispěvovatel
hele ja tam mam přímo tuhletu teda bez odpružení a prokluz nula je pravda ze když se rozjiždim pomalu bez plynu tak to nepatrně cuká ale nic tragickyho a vostře se s tím rozjet taky nechá mam zatím najeto 25000 zatím bez problému a to tomu davám furt plnej nalož 
jo jeste dodam ta spojka neumožnuje moc prokluzu takže když mi do toho sedne nekdo jiný tak se s tím rozjiet na poprvé moc neumí .... he he

jo jeste dodam ta spojka neumožnuje moc prokluzu takže když mi do toho sedne nekdo jiný tak se s tím rozjiet na poprvé moc neumí .... he he
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft