závada v řízení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Brambora
Sběrač informací
Odpovědi: 0

závada v řízení

Příspěvek od Brambora »

Včera jedu z OLOMOUCE a najednou mi cuklo v řízení.Zastavil jsem ,nic,rozjel se 1,2 a začalo to v prostoru řízení |ťukat a volant mi cuká střídavě na obě strany.Domů jsem dojel pomalu na jedničku.Nevítě co by to mohlo být?Která část řízení mi prdla?
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

co kloub poloosy??
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Prvni bych se podíval na manžety,jestli nejsou prasklé.
Brambora
Sběrač informací

Příspěvek od Brambora »

Dnes na to mrknu,myslíte že by to mohla být prsklá poloosa, nebo jenom kloub, nebo co?Díky.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

může to být jedno i druhé, chce se na to podívat. Nechroupalo ti to před tím při zatáčení?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
pet.jen.
Přispěvovatel

Příspěvek od pet.jen. »

Mi kdysi dávno na fačku podobně zlobil homokineťák, chvilku to cukalo, pak to chvilku jelo no a pak to nejelo, zvednout na zvedák, kolo rozhýbat a zase to chviku jelo. Nakonec jsem dal nový a už to jelo furt :-)
teď už jiný FORD GALAXY
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Brambora píše:Dnes na to mrknu,myslíte že by to mohla být prsklá poloosa, nebo jenom kloub, nebo co?Díky.
Prdlá poloosa to určitě není to by Ti nejelo. Je to na 98% kineťák nebo oba. Měl jsem to samé.
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

bude prasklá manžeta na kloubu a dostal se tam sajrajt, stačí zrnko písku a zacne to takhle bouchat do volantu
kamo205
Přispěvovatel

Příspěvek od kamo205 »

V homoklbe zlomilo klietku (to prasknutie) a jedna guľa vyfrkla. Teraz keď z miesta dáš plný raid a trochu pridáš tak to ...
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

Homokineticky kloub, opotrebovanim, nebo zaspinenim se sekne, delalo mi to na Felde, sekl se treba z niceho nic a zacal hazet s volantem, bylo umeni s tim bezpecne zastavit. pomohlo dat plny rejd a udelat otacku kola a zas fungoval. Stejne je ale na vymenu, nebo minimalne naproplachnuti a znovu namazani. Jako nouzovka mi pomohlo, pokud mas dobrou prachovku, injekcni strikacku a vstriknout do kloubu ridky olej. To na nouzovou jizdu stacilo a vydrzelo to az do vymeny....cca 500 km.
Brambora
Sběrač informací

Příspěvek od Brambora »

Včera jsem se na to díval,a vypadá to na levou stranu, čili tu kratší.Dá se sehnat jen ten kloub nebo se musí celá poloosa.Jak je to tam udělané?Poraďte!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“