závada v řízení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
závada v řízení
Včera jedu z OLOMOUCE a najednou mi cuklo v řízení.Zastavil jsem ,nic,rozjel se 1,2 a začalo to v prostoru řízení |ťukat a volant mi cuká střídavě na obě strany.Domů jsem dojel pomalu na jedničku.Nevítě co by to mohlo být?Která část řízení mi prdla?
může to být jedno i druhé, chce se na to podívat. Nechroupalo ti to před tím při zatáčení?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Homokineticky kloub, opotrebovanim, nebo zaspinenim se sekne, delalo mi to na Felde, sekl se treba z niceho nic a zacal hazet s volantem, bylo umeni s tim bezpecne zastavit. pomohlo dat plny rejd a udelat otacku kola a zas fungoval. Stejne je ale na vymenu, nebo minimalne naproplachnuti a znovu namazani. Jako nouzovka mi pomohlo, pokud mas dobrou prachovku, injekcni strikacku a vstriknout do kloubu ridky olej. To na nouzovou jizdu stacilo a vydrzelo to az do vymeny....cca 500 km.