Zdarvim....kámoš má Audi A4 2.5 TDI V6 132kW rok 2003,a zajímalo by ho jestli se taky dělaj nějaký lepší vztřiky do tohoto motoru,jestli ano tak jaká je cena a jak je to pak s výkonem...díky za info..
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
Brej den sa praje ano na tento motor sa robia trysky FRATELLI BOSIO RACE683 kazdopadne to ma zmyslel len pri mechanickej uprave motora pre bezny cip-tuning nato radsej zabudnite....
turbo sa da lahko vymenit niektore GT25 a GT22 maju rovnake rozmery na prirube takze to s mensou upravou ide na seba. Kazdopadne ten motor vyzaduje nove sanie a turbo zvody. Ked si pamatam tak u Brana som nato pozeral a je tam celkom slusne a volne miesto na zabudovanie dvoch GT1749V.
ja by som zacal prvou mechanickou upravou- vymenou motora!!!!!
Nechajte 2,5TDI starsim panom a dochodcom ,upravovat tento motor je skoda casu a penazi.
PROFITUNER píše:ja by som zacal prvou mechanickou upravou- vymenou motora!!!!!
Nechajte 2,5TDI starsim panom a dochodcom ,upravovat tento motor je skoda casu a penazi.
uplna skoda vrazat love a zabity cas.... presne tak
nechápu proč, jede to pěkně s 250k, ale chce to dělat na motorech co mají na vahadlech rolny, aby člověk k tunění ještě nemusel řešit anabázi s vačkama
Huml píše:nechápu proč, jede to pěkně s 250k, ale chce to dělat na motorech co mají na vahadlech rolny, aby člověk k tunění ještě nemusel řešit anabázi s vačkama
2003 nema dute vacky a to je uplne prva vec ktoru treba spravit vymenit hlavy z vackami cca 50000sk a to sme stale na uprave vlastne opravou vyrobnej chybi tychto motorov a az potom moze zacat spekulovat... urcite sa tam da dat bez problemov 250ps ale je to adekvatne do tohoto nepodarku motora investovat...?