Pripravky na nastavenie rozvodov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pripravky na nastavenie rozvodov
Zdravim ,neviete mi poradit kto predava pripravky na nastavenie rozvodov pre VW group?Dakujem
Ahoj, a nemáš niaky vyrobený, žeby si hodil foto poprípade výkres s TDIneni problém, problém je pri PD alebo máte na PD niaku fintu zatial som si prípravky na PD vždy požičiaval.Kornout píše:Hazet, ale je to darda, většina se jich dá udělat.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

Prípravky kúpiš aj v autorizovanom servise ale ceny sú ako keby si ich kupoval po desať kusovbernardi píše:na SK naviete o nikom?Popripade cesku fimu so zaspupenim na SK?Kornout píše:Hazet, ale je to darda, většina se jich dá udělat.

preto mám 911 Turbo

Na PD jsem přípravky nedělal, něco mám na první TDI. Jinak komplet sortiment Hazet maj tady http://www.univer.cz/.
Mám od nich katalog na CD vč. ceníku, je tam toho fakt hodně, ale ty ceny jsou pro mě, nyní coby hoby opraváře docela mimo.
Mám od nich katalog na CD vč. ceníku, je tam toho fakt hodně, ale ty ceny jsou pro mě, nyní coby hoby opraváře docela mimo.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Re: Pripravky na nastavenie rozvodov
Chceš poslat obrázky na mail?bernardi píše:Zdravim ,neviete mi poradit kto predava pripravky na nastavenie rozvodov pre VW group?Dakujem
pasat píše:Chceš poslat obrázky na mail?bernardi píše:Zdravim ,neviete mi poradit kto predava pripravky na nastavenie rozvodov pre VW group?Dakujem
Keď môžem poprosiť pošli mi to na Karl3@centrum.sk .
preto mám 911 Turbo

Můžu taky poprosit, jardaf1@tiscali.cz
taky prosím zareckym@email.cz díky
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

NA Slovensku http://www.bgstechnic.sk/sortiment.html ale o tie vykresy by som mal aj ja zaujem dik bubocbr@azet.sk
Ahoja Pasate, i já bych měl zájem o tvoje obrázky-pokud Ti to půjde, pošli mi je, prosím, na maila: 2359@centrum.czpasat píše:Chceš poslat obrázky na mail?bernardi píše:Zdravim ,neviete mi poradit kto predava pripravky na nastavenie rozvodov pre VW group?Dakujem
Děkuji a zdravím
kaso
Taky prosím o poslání fotek na vwphun@volny.cz, díky