VW Passat B3 Nestartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Halo
Nováček
Odpovědi: 0

VW Passat B3 Nestartuje

Příspěvek od Halo »

Mam 2.0i Passata r.v. 1991 a zapojoval jsem autoradio...Zprvu normalne hralo a auto jelo ale pak me napadlo je zapojit pres klicek aby se zapnulo az kdyz otocim klicek do polohy 1 aby nevibijelo baterii...Original autoradio mi tak fungovalo,no a pote co sem zjistil ktery vodic spina 12 V po otoceni klicku a zapojeni do autoradia mi nyni nestartuje(starter se toci,palubovka sviti ale nenastartuje) auto a ani na tom vodici uz napeti neni.Dalsi problem co mi auto delalo byl ze startovalo az na druhy nebo treti pokus.Vzdy nastartovalo chciplo a po opetovnem nastartovani uz jelo.A jeste po delsi ceste a zahrati motoru vzdycky kdyz zastavim a znovu se rozjizdim tak auto strasne cuka,takze musim jet par minut na ctvrt plynu a po chvili uz je to vporadk.Uz tady byly 2 autopmechanici a nikdo nevi co s tim..jen doufam ze neni odpalena ridici jednotka.Jo a pokud nekdo mate el. schema od auta respektive spinaci skrinkya pojistkovy skrinky tak bych vam byl moc vdecnej kybystemi ho poslaly na mail Diky moc za kazdou radu :(
Halo
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Halo »

Castecne vyreseno..Byla spatna spinaci skrinka respektive praskla pruzinka ktera ve spinaci vede proud,ted mam zas jinaci problem..nejdou mi sterace stresni okno a bliklli mi svetla a sviti jen parkovacky ale to uz snad bude jen v pojistkovy skrini nejaka haluz,hlavne ze to startuje :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“