Dneskaj som nieco take riesil felicia tiez na plyn vymontoval som cerpadlo a hned som zbadal tu tesniacu gumu rozpadnutu a cerpadlo plne bordelu to sitko co je odspodu bolo take zanesene ze to cerpadlo ani nemohlo nasavat benzin . Na benzin to islo iba ked mal viacej ako pol nadrze aj to tak vselijak.
na feldě emulátory nebývají, tahle chyba je tam na LPG vždy. Vymazat chyby a zkusit jen na benzín, jestli tam ty chyby skočí. Pokud tam ty chyby skočí i na BA, tak zkusit v ŘJ LPG odpojovač vstřiků
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
predpokladam, ze majitel na benzin vubec nejezdi, takze zacit - cerpadlo, filtr, vstriky. Je potreba obcas jezdit taky na benzin, jinak to dopada jako tento pripad
automacher píše:ale to by asi nič nevypisalo na diagnostike
prave ze hej, zavisi od systemu. mam 1.6 LPG sekvencny vstrek AGS a vypise presne tuto chybu, ked motor stoji. po nastartovani to zmizne.
Ano je to tak. Vypisuje to iba na plyne.
Mám ešte otazku.Kde je na felde palivovy filter. A čo filter pevnych častic, nemože to robiť aj on ? Ide o to že chvylu ide to auto pekne a potom ako keby ho priskrtilo a neide ani pridať.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
no žes našel filtr paliva to ti gratulujeme tento objev má cenu zlata...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:no žes našel filtr paliva to ti gratulujeme tento objev má cenu zlata...
Nehovor mi že to umiestnenie pal.filtra je dobre vyriešené. A nemožem za to že mi tu feldi moc nechodia. Bohužial neviem všetko o každom aute. Ale možno raz budem taky dobry ako ty. Dedko vševedko.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi