tempomat na Octavii I pomoc!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tempomat na Octavii I pomoc!!!
Dobrý večer pánové potřeboval bych koupit kabely k páčce tempomatu originál škoda a je to kolibkovy.Předém děkují 

Škoda octavia r.v.2002 tdi 66kw typ motoru AHL,převodovka aut 4.st typ FDB
chlapi prosim pomoc
mam O I 2002 alh
koupil jsem packu a namontoval.k memu velkemu prekvapeni byl konektor na tempomat vyveden u volantu a tak jsem ho pripojil.
zkusil jsem napsat login na aktivaci.
tempomat ale nefunguje
merene hodnoty-
6 blok 3 pozice
spojka ukazuje
brzda ukazuje
treti pozice nevim co by mela signalizovat ale nedela nic.
ctvrta reaguje na tlacito set
pata nereaguje na nic(a podle zkratky by asi mela signalizovat zapnuti neceho)
a posledni reaguje na zapnuti tempomatu na pacce.
pozice 4 reaguje na zapnuti tempomatu packopu a z hodnoty 0 naskoci hodnota 1.0
prosim tedy co mam udelat pro to aby to zacalo neco delat?
na pristrojovce se nic nedeje.
mam to aktivovane spravne?
moc dekuju a snad je to aspon trosku prehledne.
ted jsem koukal na nejaky popis a vypada to ze ta packa je bud spatna a nebo jinak zapojena
jelikoz by mely pri pozici ON svitit 2 jednicky a me sviti jen 1
a pri zmacknuti kolibky na + by se mela rozsvitit ta na pozici 3 a to se nedeje.
jsou nejake rozdily?packa je uplne nova a origo.
a jeste da se nejak rozebrat?vypada prinejmensim slepena.
mam O I 2002 alh
koupil jsem packu a namontoval.k memu velkemu prekvapeni byl konektor na tempomat vyveden u volantu a tak jsem ho pripojil.
zkusil jsem napsat login na aktivaci.
tempomat ale nefunguje
merene hodnoty-
6 blok 3 pozice
spojka ukazuje
brzda ukazuje
treti pozice nevim co by mela signalizovat ale nedela nic.
ctvrta reaguje na tlacito set
pata nereaguje na nic(a podle zkratky by asi mela signalizovat zapnuti neceho)
a posledni reaguje na zapnuti tempomatu na pacce.
pozice 4 reaguje na zapnuti tempomatu packopu a z hodnoty 0 naskoci hodnota 1.0
prosim tedy co mam udelat pro to aby to zacalo neco delat?
na pristrojovce se nic nedeje.
mam to aktivovane spravne?
moc dekuju a snad je to aspon trosku prehledne.
ted jsem koukal na nejaky popis a vypada to ze ta packa je bud spatna a nebo jinak zapojena
jelikoz by mely pri pozici ON svitit 2 jednicky a me sviti jen 1
a pri zmacknuti kolibky na + by se mela rozsvitit ta na pozici 3 a to se nedeje.
jsou nejake rozdily?packa je uplne nova a origo.
a jeste da se nejak rozebrat?vypada prinejmensim slepena.
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Skoda Felicia combi 1,3-50
kluci dekuju za napady
nakonec jsem packu rozebral a zjistil ze ty cesty od spinace jsou zlomene.neni mi jasne jak to. je to original nova packa.(asi nebyla nova)
tak jsem si pohral s kabliky a pripajel jsem je misto tech cest.a stejne to neslo ale uz reagovaly vsecky tlacitka i kdyz zmatene.
dnes jsem jeste zjistil ze ty cesty byly v jednom miste spojene a tak jsem je ustrihal a uz to FUNGUJE:
mam ale jeste jeden dotaz.na pristrojovce mi nikde nic nesignalizuje ze je tempomat zapnuty?!!!!vite nekdo co bych pro to mohl udelat abych vedel ze jsem ho skutecne zapnul.nebo octavie nema zadnou kontrolku?
mam o I 2002 s maxidotem
nakonec jsem packu rozebral a zjistil ze ty cesty od spinace jsou zlomene.neni mi jasne jak to. je to original nova packa.(asi nebyla nova)
tak jsem si pohral s kabliky a pripajel jsem je misto tech cest.a stejne to neslo ale uz reagovaly vsecky tlacitka i kdyz zmatene.
dnes jsem jeste zjistil ze ty cesty byly v jednom miste spojene a tak jsem je ustrihal a uz to FUNGUJE:
mam ale jeste jeden dotaz.na pristrojovce mi nikde nic nesignalizuje ze je tempomat zapnuty?!!!!vite nekdo co bych pro to mohl udelat abych vedel ze jsem ho skutecne zapnul.nebo octavie nema zadnou kontrolku?
mam o I 2002 s maxidotem
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Chlape, díky za info. Už mi tempomat nefunguje několik měsíců a mám tento signál nulový. Zkusím odpojit radio a projít kabely.TonyD píše:Zkus se kouknout ještě jestli někde v bloku hodnot motoru najdeš rychlost auta. Někdy buď neoriginálním rádiem, nebo poškozením EI vozu dojde k deformaci signálu od kombi do motoru. Tachometr pak funguje ale tenhle signál ne. Signál vede z kombi na motor, rádio, lwr, navi a ŘJ stěračů.